En sån där lördag



En perfekt en! Morgonen började fint med en springtur i solen vid Themsen och tillbaka, därefter vankades det omelett och the till frukost. Nästa: Portabello Market. På grund av stillastående tunnelbanetrafik vart vägen till Portabello Market lite knepig, men fram kom vi! Väl framme ser man hur människor vallfärdas i stora djurliknande flockar ner mot marknades hav av smycken, pälsar, tennsoldater och en massa god mat. Vi hakade på strömmen och kikade runt bland alla möjliga typer av ståd. Vi var rätt nöjda när vi kommit ungefär halvvägs - tills dess att vi upptäckte maten. Oliver, bruchettas, fetaost, grytor, varma smörgåsar, cupcakes, nybakat bröd och mycket annat gott. Det blev en chorizomacka med ruccola och tomat. Dagens matkap! Matdelen var marknadens höjdpunkt... Frusna traskade vi vidare för en god smaksatt kaffe på Starbucks.
En sväng förbi H&M stod näst på tur, där Linn hittade en blus liknande en jag trånat efter som sålde slut på Monki där hemma. Så attans vad glad jag blev! Vi köpte varsinn...
En busstur senare var vi tillbaka på hemmaplan, på inköpslistan stod vin och sprit och jordgubbar till vår lilla coctail/förfest som är inplanerad för kvällen! Fyra fina flickor förar. I natt bär det av till Movida. Ses vi i vimlet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0