Afton


Födelsedagsfirande

Åh hej! Hemma efter en låååång dag på jobbet, fem timmar som kändes som tio! Inte alls så skoj, sådär efter en utekväll, inte en kotte i butiken, ingen bra försäljning, ingenting rast, superhungrig, inte bra alls!
Hade i alla fall en toppenkväll igår, den blev inte alls som planerat, vilket gjorde det hela ännu roligare! Dumt att jag splittrades från alla, egentligen, men mötte upp andra hjältar som ville umgås med mig. Woho. Kvällen i kortresumé: middag och vin hos Denice, födelsedagsfirande hos David, Berns, Mc Donalds, hem!

Grillat är godast..




Hey!

Grillade med min fina bror idag, eller, han grillade och jag gjorde matvetesallad med fetaost och melon. Han är duktig min bror, speciellt på att grilla! Sen blev det en sväng förbi Maya där det var världens drag, som alltid!
Imorgon blir det jobb, därefter finbesök ifrån Norrköping och födelsedagsfest!

Tonight


Ikväll bär det av hem till Maya, på lite vin och trevligt sällskap!

Future cut


Nya håret

Efter att ha kollat på Sex And The City the movie i måndags så bestämde jag mig för min förändring - lugg! Samantha var så snygg i sin lugg, så tänkte att det blir väl jag med, tog fram saxen, och klippte! Jag är nöjd, vad tycks?

Sommarnatt






Mitt bästa sällskap

Linn kom och hämtade upp mig här hemma och så åkte vi och köpte god ost, och så åt vi ost och kex och drack vin hemma hos henne. Sen blev vi sugna på lite sällskap och musik, så ringde David som mötte upp oss på Soap Bar där vi skakade rumpa och drack vin. Har alltid rätt kul där för jag bryr mig inte om människorna, kan fuldansa och vara löjlig och bara ha kul. Efter någon timme drog vi hur som helst vidare till Oxid där allting fortsatte i samma sköna andra, "jag-bryr-mig-inte", dansade galet, visade "karatesparkar" och skämde ut mig med flit, eller bjöd på mig själv egentligen. Vi hade kul. Grymt kul!

Fredhälls klippor


Klipporna, inte alls så trevligt och skönt som vi trodde

Igår bytte Linn och jag skepnad och förtrollade oss själva till bergsgetter, vi klättrade upp och ner, fram och tillbaka på hela berget i Fredhäll för att hitta en sol-och badplats. Efter mycket om och men hittade vi rätt, och kunde inte vänta en minut med att få doppa oss! Sagt och gjort, det blev årets första dopp för mig!
Efter en heldag på klipporna körde jag ett hårt Body Combat-pass på gymmet, jätteskönt!

Hemma hos Emma




Man tackar, aldrig fel med middag hos vänner

Blev bjuden på middag hos min sötnos Emma igår, det var hon, Joanna och jag, sen kom Linn förbi en sväng senare på kvällen efter jobbet. Jag gled förbi någon gång på eftermiddagen för att betrakta Emmas noggrannhet och förberedelse i köket, duktiga flickan! Det bjöds på fetaostbiffar med ungsrostade grönsaker, en oftantligt god tsatziki till huvudrätt, till kaffet och avecken fick vi en smarrans citronfromage. Gott? Oh ja! Trevligt? Om? Oooooh ja!

Gilla vädret, jaha då!


I parken, Nytorget

Efter ett hårt crosstraining-pass med Linn satte vi oss i Nytorgsparken och hade picnic, solade och åt glass. Mår så bra när det är sol, helt sjukt vad det kan påverka!

Kompensation




Senaste dagarnas sysselsättning

Sen jag kom hem i lördags natt, efter min ofantligt långa tågresa har jag gjort lite skoj som jag inte dela med mig av. Amanda mötte upp mig redan på Centralen, med två Bacardi Breezer, vi skulle ha lite trevligt. Väl hemma hos henne gjorde vi oss i ordning, drack vin med hennes kille och hans kompis, spelade våghals, skämde ut oss och besvarade pinsamma frågor, skrattade, tänkte gå ut, glömde bort tiden och körde helkväll hos Amanda.
Dagen efter skulle vi ha "bakdag" hos Linn, haha, yeah right! Vi köpte massa mat, glass, och bakade chokladbollar! Dock så hade vi väldigt trevligt, tjejsnack på hög nivå, alltid lika kul att höra massa smaskigt..!

Nya friska tag


Ni hittar mig på SATS idag, därefter blir det lunch med en kollega och ikväll mys med mina favorittjejer!

Filmmys


Kristen Davis på premiären i London förra sommaren

Bror min och jag kikade på Sex and The City idag, på hans begäran, det var mys!

Trött på SJ, arg är jag med


Inte alls så glad

Sitter på det här jävla tåget på väg till Stockholm, men det går inte riktigt till Stockholm, utan vi sitter fast i Nässjö sen över en timme tillbaka, och ska "snart" åka en omväg till storstaden som beräknas ta två timmar extra. Summan av kardemumman, kanske tre och en halv timme längre än planerat. Tacka fan för att kvällen förstörs! Ska ändå möta upp Amanda när jag kommer fram, om jag kommer fram. Kanske svidar jag om och piffar mig på tåget, och ger mig rätt ut i Stockholmsnatten... Vem vet?

Mitt nya, stora intresse...




Mat är grejen

...Är nog mat, märker att det är något jag skriver om, tänker på, och sysslar med varje dag! Jag älskar mat och uppskattar verkligen riktigt god mat! Samlar ofta recept, kan googla i flera timmar, gillar att laga, gör det inte allt för ofta, älskar att äta ute, att fota, att äta... Yes. Bekräftar här med att det är något ni kommer få se mer av!
Idag stod jag för morötter och broccoli med en apelsin/ basilikadressing med rostade solrosfrön, som agerade tillbehör till en grymt god varmrökt lax med sås. Därefter gjorde jag en favorit i repris - vit chokladkräm med lime, ingefära- och myntamarinerade äpplen till efterrätt, syrligt, friskt blandat med det söta krämiga! Recept här!

Fredag


Hej från landet, och familjen!


Spenderade för- och delar av eftermiddagen inne i Karlskrona stad idag, det blev lunchbuffé på trevliga Utkiken, och sen shopping i de tio butiker som existerar i stadens kärna! Jag hittade en blå långklänning, en rosa kofta och ett par solglasögon, och hann givetvis med att använda allt idag!
Nu har vi nyss kommit hem ifrån en god middag hos mormor och morfar, samt lite bubbel hos familjen jag bodde hos i Chicago, en riktigt trevlig kväll. Avslutade med en diskussion om vilken typ av kille jag ska ha...? För det ska ju min familj givetvis lägga sig i, och ha ettusen åsikter om. Tack för stödet. Tror jag klarar mig..

Det blev gott, oh yes!


Min hemmagjorda lakrits- och chokladglass

Kan lova er att min Plopp choklad/ lakritsglass blev ooooh så god! Väldigt uppskattad när jag bjöd på den, så testa! Bara att leta upp ett glassrecept och blanda i chokladen, som gärna ska ligga i frysen ca 30 min innan den hackas för att lakritskrämen inuti ska ha stelnat!

Sakta men säkert



Ute på udden

Dagarna går rätt så långsamt här på landet, och att det regnar hela tiden gör ingenting bättre, tyvärr. Passade i alla fall på att ta en morgonpromenad/ springtur på förmiddagen när det var uppehåll, var ute på Torhamns Udde där fåren och korna går fritt. För övrigt har jag mest läst, planerat vad vi ska äta till middag, och efterrätt, och så var dagens "äventyr" att titta på träskor hos någon mamma och mormor kände. Inget i min smak, men ändå. Det som är skönt här är att man verkligen inte behöver göra någonting, man kan knappt göra något!
Men fortsätter vädret såhär blir det Stockholm på lördag!

Glass i stora lass


Testar att göra choklad- och lakritsglass, med lite inspiration ifrån en glassoman! Återkommer med resultat!

Fullt ös!


Regnet öser ner

Jag vet inte om jag lyckats trampa på alla världens spindlar, men vart i världen jag än tar vägen så kommer regnet snabbare än jag hinner ropa hej! Det är inte roligt längre... Det värsta är att så fort jag förflyttar mig så är det soligt första dagen, men så snart vädergudarna hört ryktet om att jag är på plats dricker dem allt dem har på kylning, för att sen kunna pissa på oss... Fy.

Vad vi hann med igår



Eftermiddagen och kvällens sysselsättning

Solen sken när jag kom med tåget till stationen i Karlskrona, äntligen, äntligen fick jag lite sol! Åkte raka vägen hem till mormor och morfar och drack kaffe och åt en smörgås. Efter det blev det till vårt hus och hänga med mamma och pappa i solen, de var svartare än natten och jag riksblek. På kvällen hade vi lite folk över på ost och kex, väldigt smarrigt! Några av de som var här var familjen jag bodde hos i Chicago, så det var kul att träffa dem!

Fem timmar tåg



Glad tjej på tåget, eller inte

Höll på att lacka ur när jag bokat biljett i "tyst avdelning" och det kommer två familjer med småbarn. Alla vet att småbarn inte är tysta. Man placerar inte högljudda småbarn på en tyst avdelning. Det förstör hela poängen. Herre gud. Jag var arg. Det kan väl på riktigt inte vara okej att ha dem små liven där? Satt med mina hörlurar och tittade på en gammal Harry Potterfilm och sen lyssnade jag på musik. För övrigt, trots två byten, gick tågresan bra! Väldigt kul att träffa familjen!

Hej på ett tag!


Då hoppar jag på tåget och lämnar storstaden för några dagar! Byter bort Stockholm mot Torhamn, vi hörs!

Sommaren, hallå?



Varför är det så tråkigt väder för? Jag känner mig blek, uttråkad, och inte alls nöjd med att det är mitt i juli och jag har sett solen lika många gånger som jag har fingrar på min vänstra hand, på en hel månad! Det är inte rättvist!

HP


För att komma ikapp

Har kollat på Harry Potter ikväll eftersom jag och Joanna ska se sista delen på bio imorgon, ligger ju lite efter på Harry-fronten så var helt enkelt tvungen att komma ikapp! Imorgon blir det lunch med Anton och farmor, sen ska jag och Anton på massage, och sen blir det bio! Ska försöka klämma in lite träning där med, men vi får se, tränade ju faktiskt idag!

Pimp my shorts




Ny-gamla shortsen

I London hittade jag världens snyggaste jeansshorts, ett par Levis Vintage som var pimpade så satikens snyggt. Jag kunde knappt hålla mig, däremot höll min plånbok mig i strypgrepp, så jag var tvungen att låta bli. Däremot försökte jag mig på ett eget försök, rätt nöjd. Vad tycks?

Mystiska människor


Borde börja bära stopp-skylt, eller?

Jag vet inte vad det är med mig, men jag är som en magnet och drar alltid till mig de mest mystiska människorna! Idag på jobbet kom en 65-åring kvinna och skulle samtala i 20 minuter om hur arg hon var på Reinfeldt, att hon utbildat sig i 8 år och inte fått något jobb och hur svårt det är att vara kvinna, och om hur Guess kläder hade bättre passform än Massiomo Duttis. Med mera.. Senare kommer en låtskrivare som jag random träffat i regnet i väntan på skjuts för ett par månader sen in i butiken, och känner igen mig och ska snacka. "Hej då gumman, vi hörs" avslutar han och går. Jaså, gör vi, tänkte jag och skakade på huvudet inombords.
Igår ringde en okänd man på 37 år "fel" till mig, och ringde återigen två gånger efter det och skulle samtala för att jag var så trevlig och lät som någon han hade träffat någonstans.
Det här är inga extrema exempel, bara exempel på min vardag. Mina vänner påstår att jag är för trevlig mot dessa människor, det är därför de fortsätter, och framföra allt är det väl något med mig som på nåt sätt får dessa att hitta till mig. Jag träffat ofta lustigt folk, men är bra på att sätta mina gränser, säga ifrån, och vara ärlig. Men jag kommer alltid tycka det är roligt att snacka med nytt, random folk! Hur fungerar ni?

Det är lugnt nu


Läskig film..? Nja..

Nu är det lugna puckar som gäller, helst en lång tid framöver! Igår kollade jag på Luftslottet som sprängdes och åt godis och chips med Linn och Joanna, i slutet tittade ingen av tjejerna utan höll för ögonen av rädsla. Jag kunde inte låta bli att skratta åt mina fega flickor.
Idag var jag tillbaka på jobbet första gången på en månad, det kändes bra, men det var knappt en kotte i butiken så det blev en rätt lång dag! Imorgon blir det jobb igen, tjohej!

Mys


Vin med tjejerna

Har spenderat dagen med alla mina favoriter, känns toppen att få träffa dem igen! Var och tränade med Linn, och så promenerade vi runt och pratade och uppdaterade varandra om de senaste månaderna! Senare på kvällen mötte jag upp Emma & Joanna för lite räkmacka vid Norr Mälarstrand, för att sen gå till Orangeriet och dricka vin med Linn. Mycket, mycket mys, känns jättekul att vara återförenade med mina brudar!

Hemma!



Vi vinkade av London för den här gången

Nu är vi hemma i Sverige! Jag har kommit hem till ett tomt hus, och allt har gått jättebra! Till och med incheckningen gick bra!

Hej då London!



Om ett par minuter beger vi oss till flygplatsen och lämnar landet, usch så tråkigt, men också skönt på ett annat sätt. Det har varit en supergrym månad och vi har framför allt skrattat mycket, ätit gott, shoppat lagom och sett och gjort sånt vi velat göra, dessutom har jag träffat hemskt mycket roligt, nytt folk. Helt underbart!
Vi ses där hemma! Over and out!

Glass!


Gå in på länken och fixa en gratis glass! Gratis glass! Först till kvarn gäller!

Packfezt


Vi har packat och druckit vin sen klockan tre, fezt! Imorgon går planet hem, landar på Arlanda 23.40, någon som vill möta mig..?

Kvällen den 11 juli



Kvällens outfit

Middag på ett steakhouse i Liverpool, därefter Camden, Jewels och Palm Beach Casino. Det blev en lugn, lång, och rolig kväll, tack för det!

Om man har tråkigt..




..Så kan man ta söta bilder..

Save the world





Kingly Court är supermysigt, ligger på en innegård bakom butikerna på Carnaby Street, gå dit om ni kan!

Oh lord!


Har hittat två män till mig. Råkade precis radera bådas telefonnummer från mobilen, är det någon som råkar ha deras på lager?

Puffa för Thai Square





God förrätt också!

Måste faktiskt hänvisa alla som någonsin sätter sin fot i London att äta River Fall Salmon på Thai Square i Putney Bridge, det är en sådan upplevelse som måste upplevas för att förstå vad jag pratar om. Den laxen är gudomlig, jag kan inte ens beskriva på vilket sätt, för jag förstår inte alls, det är som om de kryddat den med lycka. Måste testas!
Blev dock lite lack när jag frågade om vi fick sitta i andra änden av restaurangen, eftersom vi var de enda och första gästerna. Icke sa nicke, det fick vi inte, det var till "de större sällskapen", de som aldrig kom.

Afternoon tea, 2


Scones och sånt

Mindre bra afternoon tea på Harlequin Restaurant, gå inte dit. Det finns bättre. Idag var det sällskapet och samtalsämnena som gjorde susen.

Ge mig igår, idag, igen!



Helgen börjar lida mot sitt slut, och det har verkligen varit en brutalt bra sådan! Igår kväll, jag finner inte ord, det var så kul, så bra, sån perfekt sista utekväll i London! Sällskapet var såklart top notch, middagen, vinet, Irish Coffeen, utsikten och stämningen på Hiltons sky bar Galvin at Windows var bara så brutalt bra, One Four One's musik och publik var grym, Jalouse var bättre än vanligt, allt var bra. Jag kände mig som den snyggaste kvinnan som någonsin sett ljuset. Helbra. Fem av fem toasters, kanonkul.

Laddad som en knallpulverpistol


Oh YES! Ikväll blir det fest, lita på dompan... Hahaha, sen får det banne mig vara nog!

Turist, javisst!






Big Ben, London Eye och Trafalgar Square var lite av allt

Jag hade inget bättre för mig idag, så tog en promenad längs Themsen och fotade lite, som alla andra turister på besök i stan!

Man tackar!


Hej och hå, kämpa på!

Jag kom precis hem ifrån gymmet, ett snäpp nöjdare och gladare än när jag gick dit. I omklädningsrummet efter mitt pass mötte jag en kvinna som jag sett i gymmet, hon kommer fram till mig och frågar "how long did it take to get that body? That is exactly the stomach I want, your body is perfect". Hur glad blir man inte av sånt? Jo det ska jag berätta - jätteglad!

Ikväll


Ikväll kommer de här sötnötterna till London, woooop wooooop! Nu ni!

Den här veckorna i London..


En av många saker..

..Har jag firat midsommar i Hyde Park, varit på casino för första gången, testat träningsredskapet TRX och älskat det, bränt en pil av bikinin, ätit ute mycket, haft en top notch matupplevelse, druckit hemskt goda Irish coffe's, träffat mycket nytt folk, förstört min älskade kamera, besökt min gamla adress med gamla minnen, njutit av sköna sommarkvällar, levt utan varmvatten och micro, haft besök, skrattat hemskt mycket, och ofta, men som mest efter att Nille sov i badkaret här, varit på vinprovning och galet mycket annat trevligt.

Oh, well




Hallå hej

Igår hade Jennie ordnat en jättefin, och verkligen supergod, avskedsmiddag eftersom hon åker iväg till Spanien och många av oss åker hem innan hon kommer tillbaka. Så vi fick trerätters, bubbel, väldigt trevligt sällskap och massa mys! Efter det mötte jag upp några svenska tjejer på Jalouse och dansade galet hela natten, främst med Robine som också ville dansa galet.
Vet inte riktigt vad som står på schemat, inget speciellt tror jag, det är supertrist väder ute!
Kameran min gav upp efter tio bilder igår, suck, så tråkigt!

Om mindre än en vecka!


Flygresan börjar närma sig

Snart är det slut på det roliga med London, Oxford Street byts mot Drottninggatan, puls mot lugn, moln förhoppningsvis mot sol, nya människor mot gamla vänner och familj, restaurangbesök mot hemlagat, svettigt gym med heltäckningsmatta mot pass på SATS, drinkar mot bubbelvatten, nyheter mot vardagsmat. Det känns vemodigt på många sätt, men såklart ska det bli härligt att kunna umgås med er alla där hemma, det är ni som lockar, inget annat! Hade det inte varit för er hade jag helt klart stannat länge, länge.

Tillbaka från det döda


Gladare än gladast!

Just idag är det nog inte många som är gladare än mig! Nu ska ni få höra! Som ni säkert lagt märke till har bildkvaliteten på mina foton varit dålig de senaste veckorna - förklaringen är enkel, jag tappade min kamera i backen när jag skulle fota Linnie och Axel utanför Emirates Stadium, Arsenals hemmaarena, en sen kväll. Kameran flippade ur, kunde inte ta bilder, jag provade i flera dagar. R.I.P tänkte jag och begravde kameran i en byrålåda, och begravde även en stor del av mig. Har fotat grumliga bilder med mobilen sen dess. Supertråkigt!
Idag när jag städade fick jag för mig att gå till graven och hälsa på min lilla kamera, bara säga hej. Sagt och gjort. Och efter två veckors död, har den bestämt sig för att fungera! Herre gud vilken lycka, jag hoppade och tjöt! Weeeehåååå!

Lycka?


Bara ingefära och linfrön som saknas här borta!

Lycka är att få dricka min morgonsmoothie varje morgon, och som jag saknat den, helt otroligt! Jag tänkte ju till och med ta med mig min stavmixer hemifrån för att kunna göra den, men den fick inte plats. Så sent om igår insåg jag att det finns en stavmixer här hemma, och jag som gått och klagat över att jag saknar min mixer där hemma?! Så, idag blev det favorit i repris, ska bara införskaffa lite ingefära så är jag i hamn! Mums!

New in!



Nytt!

Jag har äntligen hittat ett datafodral som jag gillar, och se vad snyggt det matchar min dator, everybody say weeehååå! Hittade dessutom en ball militärjacka i Camden som jag slog till på, har inte blivit så hemskt mycket shopping som jag trodde, så jag är nöjd. Pengarna har helt klart gått till mat, dryck och utflykter!

Big city life



Igår blev det en sväng på stan, kika butiker och äta god lunch inne på Kingly Court, en mysig innegård vid Carnaby Street. Kunde efter det inte hålla fingrarna i styr, så det blev en cup cake på det, cookies, och en jävlans mintchokladmousse... Efter det blev det thaimat och ett par drinkar. Vad hände egentligen där? Träning är vad som står på schemat för dagen!
Linnie och Sebastian har åkt till Liverpool nu, så har som sagt rummet för mig själv tills fredag. Någon som vill komma hit lite sådär spontant?

Juli 3, 2011



Dagen i bilder

Så, igår kollade vi på tennisfinalen i Wimbledon, på storskärm. Höll såklart på olika spelare, inte alls roligt annars! Jag höll ju dock på Nadal, så det vart ju ingen lycka för mig ändå!
Efter tennisen befann vi oss nära Putney Bridge och en väldigt trevlig thairestaurang, passar även dem som i regen inte gillar thaimat, det vill säga mig själv. Men eftersom jag gillar den drog vi dit. Skepp o'hoj! Thai Square har nu lagt sin"River-Fall Salmon, Marinated in soy sauce, grilled and topped with palm sugar dressing on baby spinach chips" har utan någon som helst tvekan tagit sig in på min personliga topp-5-lista över ofantligt goda rätter, smakupplevelser utöver det vanliga. Och ja, äter och dricker är det enda man gör. Det är sant.

Camden Town





Camden

Tränade imorse, oooooh så skönt det var! Sprang lite, och körde sen ett effektivt och intensivt strykepass, najs! Efter att ha svidat om hemma blev det Camden, army jacket, fajitas, kaffe, och därefter promenad, frukt och parkhäng! Nu har jag precis kommit hem, ingen hemma, lugnt, tyst, rätt så skönt faktiskt. Är helt slut just nu, så det passar bra med lite ensamtid. Får se vad som står på agendan för kvällen!

Snabbresumé


Glass, Wimbledon, Thai Square, B@1, glassdrinkar, mexikanskt, Haägen Dazs. Mycket glass!

God morgon världen!


Hey London!

Vilken underbar dag - solen skiner, vi är i London, det är fortfarande helg, vi lever och frodas! Allt är verkligen jättebra här, men nu börjar åka-hem-ångesten komma lite, lite närmare. Det känns inte riktigt bra. Vi har bara en helg kvar efter det här, och några dagar till, men jag kan inte förstå att det gått så snabbt! Nästa vecka åker Linnie och Sebastian till Liverpool, och jag blir "hemma själv", det vill säga, ensam på vårt lilla rum. Då vill jag mest bara strosa runt på Londons gator och göra mysiga saker.
Vi hade en to-do-list, vi har knappt hunnit göra någonting, och det känns som om vi inte ens kommer hinna med att göra allt?! Hallå! Nä, idag blir det till att kika på tennisfinalen och dricka milkshakes!

Semi-hard



Äventyr

Linnie sin pojkvän och bästa kompis på besök här i stan för tillfället, så vi har utökat vår krets från två till fyra de närmaste dagarna. Igår blev vi inbjudna till en vernissage borta i Arsenal ungefär, väldigt flummiga träskulpturer och diverse "semi-hard"-sculptures, udda, udda. Efter det flängde jag iväg på en middag på Luxx med dem svenska tjejerna jag träffade tidigare i veckan, kalasgod mat och sköna brudar. Sen var det väl inte världens drag nere på klubben så jag hängde mest i restaurangdelen och minglade med en massa sköna människor. Väldigt lyckat enligt min mening! På vägen hem blev det sightseeing genom hela staden, taxichauffören var utan dess like förvirrad, haha, men vad sjutton, hem kom jag!

Mat och dryck



Skål!

Jag har precis utforskat det för mig nya forumet vinprovning, 12 olika sorters vin i olika former, jag hittade tre favoriter i olika former - ett mousserande rosévin, ett halvtorrt vitt, och ett fylligt rött. Väldigt roligt måste jag säga!
Efter det blev det en fyrarätters middag, vi trodde vi skulle storkna när den fjärde rätten också var en huvudrätt, haha, en liten dessert hade absolut inte skadat! Men åh så gott det var, var på en italiensk fiskrestaurang, rätt nära Picadilly Circus. Mycket mat, gott vin, skratt och nyheter!
Nästa äventyr blir fallskärmshopp eller bungyjump, håller tummarna att det finns till rimliga priser inom ett rimligt avstånd! Återkommer med det!

RSS 2.0