At my job

Sitter på jobbet och har min lunchrast! Min stora fälla med andra ord, men idag är jag inte sugen pa godis alls! Har ätit ett päron och sitter med en kopp kaffe (tack mami). Hitintills idag har tiden flygit iväg! Det har vart en stor leverans med nya snygga skor, lockade hit Linn och visade henne de nya kilklackarna - hon valde ett par superläckra svarta! Sen har jag bara haft urmysiga toppenkunder och skrattat och haft massa utrymme att ge kunderna nya alternativ och ideer vilket jag älskar! Och det bästa är när de väljer ett par som jag visat dem, och inte paret de frågat om från början! Då vet jag att jag gjort ett bra jobb, älskart!


Favorit i repris

Någon som bangar?

Dagen började med scones, Linn är ledig och jag börjar först vid halv två (slutar halv elva). Jag ska förbi skitbanken, vi ska betala hyran, och sen vet jag inte vad jag ska underhålla mig med tills jag börjar. Lär i och för sig inte bli några problem då det är fint väder ute. Dagens mål - inga sötsaker! Jag ska klara det!

Confession



Jag har ett confession att göra - jag har ätit skitsaker varje dag! Skitsaker som chokladkaka, nyupptäckta Cornetto Citronsmakande chokladsaker, crossar och tea cakes (mumsmumsliknande fast godare). Varenda lunchrast går jag och köper något sött att avsluta lunchen med, och jag känner inte ens att jag vill stoppa mig själv. Men på kvällarna och mornarna, då bestämmer jag att "imorn eller idag då jävlar, inga sötsaker här" och ibland tummar jag till och med med mig själv för att låta bli... Jag hade ju mitt godis- och sötsaksuppehåll i drygt två veckor, det funkade bra. Dock klarar jag inte att hålla mig till helgerna som jag tycker är sunt, vad ska jag göra? Frukt fungerar absolut inte. Jag funderar på andra saker, som att inte ta med min en endaste pund till jobbet så att jag inte kan handla, eller tvinga mig själv att sitta i köket på jobbet varje rast. Så fort jag går ut köper jag godis och strunt.
Tur att man i alla fall är nyduchad efter ett pass på gymmet, och att jag går till och från jobbet varje dag vilket tar ca tjugofem-trettio minuter. Fast tyvärr tar ju inte motionen bort varken sötsuget, eller skadorna från allt socker. Hjälp mig någon?

Nyslingad


Blondiner har roligare. Grillning hos Siri sommaren-06

Det vart ok! Resultat kommer så småningom!

On my way back home


Dagens fångst

Så tänker jag på engelska! Jag kommer på mig själv i mina tankar på vägen hem när jag inte vet vad ordet heter på engelska, så efter att ha formulerat tankarna på det nya språket byter jag över till svenska tankar igen! Ändå rätt faschinerande, får se om jag börjar drömma på engelska med. Då kanske det gått för långt?
Hur som helst, i mina engelska tankar där jag räknar ut hur mycket jag sparar varje månad på att promenera i stället för att ta tunnelbanan till jobbet som jag gjorde första månaden, kommer jag fram till att jag sparar 600 kr och. Ja. Vadå? Jo det ligger £ 20 på gatan! Hallå grattis, 220 kr mer! Inte nog med att det är 17 grader varmt ute sent på kvällen och jag mår rätt bra, jag hittar lite extra cash.
Väl hemma fick jag mat serverad av Linn, supergod rätt med wokade grönsaker och räkor. Nu - slinga håret!

Sluta aldrig tro


Musikyssnarn

Har några favoritlåtar som snurrar runt i mitt huvud nu, tyvärr har jag upptäckt två av dem på jobbet, vilket med andra ord betyder att de spelas tio gånger per dag och jag kommer tröttna inom en vecka. Det är trist. Den sista är en klassiker från pappas playlist på Spotify. Låtarna är In for the Kill med La Roux, Don't stop belivin' med Journey (jobbet) samt Ambitions med Donkeyboy (pappas). Supermysig musik som bara känns skön att lyssna på! Nu springer jag till jobbet, slutar vid åtta!

Trevlans

Hemma efter en lång dag på jobbet, skönt att bara slå sig ner i soffan och kolla på Hollywoodfruar efter en sån dag. Var och gymmade i morse innan jobbet, sen gjorde jag ett kort shift på Whiteleys Shopping Center för att sen åka tillbaka till min vanliga Dunebutik. Det har hur som helst gått jättebra idag med både träning och försäljning (Whiteleys räknas inte, det var inte en enda kund som köpte skor på tre timmar). Imorn ska jag försöka hinna med att slinga håret, har hittat slinging med blekning i stället för färg, vilket är det jag tidigare alltid använt. Så det kommer nog bli kanon.
Var på min rast inne på Make Up Store som kom till London i december förra året, och självklart jobbar det ern urgullig svensk tjej där. Så där kollade jag på highlighters och pratade sminktips med henne, blir nog till att prova en ny sminkning imorn tror jag - vart så inspirerad! Älskar svenskar i London, alla är så familijära och man känner sig som en enad trupp på något vis, har ju hittat en urgullig tjej på Selfridges med! Svenskar är bara för underbara!


Tröttaste fötterna


Nypedikyrerade fötter i rosa lack och orangea, platta skor

Efter en pedikyr och en helt ledig helg ifrån jobb kan man ju tycka att mina fötter inte borde ömma, vara svullna eller fortfarande ha bortdomnade tår. Något som jag vanligtvis har efter en arbetsvecka i höga klackar. Men trots att det bara är måndag är fötterna igång igen. Jag vet att jag får hålla ut, och framför allt skylla mig själv. Ett klackfritt liv är ju för mig inget roligt liv. Så nu ska jag sluta klaga, för jag älskar att springa runt i klackar och tycker i slutändan att det är värt besväret. Imorn ska jag vara stand-in i några timmar i en annan Dune-butik, ska bli spännande!

Risig

Känner mig rätt risig idag om jag ska vara ärlig, det rinner och kittlas i näsan och jag vet inte om det beror på allergi eller förkylning. Har tagit allerginässprayen, så hoppas att det ska försvinna. Annars vette sjutton! Hade tänk gå till gymmet, men är extremt otaggad på det. Så jag gör något annat i stället, tar det lugnt ungefär.

Om igår

Vi var ju på brunchparty igår, det var som ett Kallis för vuxna. Det sprutades champagne och dansades på borden, och vi var såklart yngst som vanligt. Men det var mycket trevligt när allt väl drog igång och vi anpassade oss rätt bra!





Söndagslyx med tjejerna

Åh, en sån underbar start på dagen! Frukost på Radisson Blu Portman Hotel, hur gott som helst med deras frukostbuffé. En av presenterna jag fick ifrån tjejerna när jag fylde år, och gissa om jag är nöjd? Vi satt där och åt i en och en halv timme, supermätta gick vi runda efter runda och åt fräsch frukt med yoghurt, olivbröd med brie, salami, skinkor, ägg, bacon, lax, creme cheese, färskpressade juicer, muffins och croassaints med mera. Från att aldrig tidigare smakat croassaints har jag nu ätit tre hela... Med creme cheese och marmelad och honung. Hur gott som helst! Därefter gled vi runt lite på stan, shoppade på Primark och sen åkte vi och lyxade lite mer. Pedikyr för mig, Emma och Joanna, och nya naglar för Linn. Så himla mysigt att göra allt sånt här med tjejerna, sen vart det soppkväll hos Joanna! Utan tvekan en riktigt lyckad dag med mycket skratt!


En del av allt jag åt..

Joanna och Emma på frukosten

Linnsan och jag

Naglar på Top Star Nails

Pedikyrdags

Tjejerna i massagestolarna och pedikyr

Är du avundsjuk?


Lagom kalas i ny blus och brallor?

Det behöver du inte vara, vi kom, vi såg, vi gick. Jaulose, stället som "alla" hänger på, första gången vi var där. Jag tror jag såg tio (!) snygga killar på ett och samma stället. Så många har jag nog inte ens sett sen jag kom hit! Men, vi var där ikväll i något som kändes som en kvart (kanske en timme), sen började någon snurra. Jaja. Första och säkert sista gången där. Får i stället se fram emot presenten som väntar imorn, frukost på Radisson Sas Blue Portman Hotel. Smaskens!

Testar färg i håret



Har ju lite (!) utväxt må jag säga, har ju inte rört mitt hår sen jag flyttade. Behöver klippa mig, men väljer att testfärga en slinga för att se om man över huvud taget kan ha det i resten av håret. Hatar egentligen när håret är "helfärgat", vill ha slingor så det ser lite naturligt ut! Men det är så sjukt jävla dyrt här... Så ska försöka göra mina egna. Om jag vågar.
Idag - champagnebrunch med Linn! Solen skiner och det är toppenvarmt!

Så trött att jag snart somnar sittandes


Snart kommer John Blund och tar mig till drömmarnas land

Jag gick upp vid halv sju i morse, stackars mig? Hur som helst är jag svintrött efter en dag på jobbet. Efter jobbet mötte jag upp Joanna och Emma och gick ner till hamnen i Hammersmith där vi slog oss ner medan solen höll på att gå ner. Det vart lite kallt och vi kilade in, och Linn slöt upp med oss för lite middag. Det blev en bränd kycklingfiléburgare med avokado, bacon och pommes på det. Helt ok. Resten gick därefter på fest, jag och Linn gick hem och sitter nu i soffan. Jag somnar när som.
Imorn är vi bjudna på champagnebrunch i South Kensington, ska bli spännande. Funtar på att göra nya naglar och unna mig pedikyr innan, får se hur det blir! Eller bör man träna, så mycket choklad som jag ätit idag(!)
Får alltid mina fredassms ifrån min farmor som gör mig så himla glad, varje fredag, en kort uppdatering, fina ord om mig och jobbet, samt en önskning om en trevlig helg. Sånt man blir glad av!

Poppis i butiken - jag?



Uppenbarligen har jag några beundrare som inte alls skämms för att komma förbi mitt jobb eller ringa och söka mig på jobbet. Idag och i söndags ringde en och samma kille och frågade efter mig samt mitt nummer, första gången var jag som tur var inte där. Men idag var jag där.. bad kollegan säga "att jag inte var där". Sen dröjde det inte länge förrän några spanjorer som var inne förra veckan kom in, jag kände såklart igen dem då jag övat min spanska på dem. Och det slutade med att kvinnan bad om mitt nummer till sin bror som var med förra veckan men inte idag, han hade tydligt vart inne i måndags och sökt mig för att få mitt nummer. Och förra veckan kom en annan kille in som vi träffat ute för typ två månader sen, jag trodde han var bög och vi hade jättekul, men så var inte fallet. Han frågade ut mig men jag svarade aldrig. Då kommer han in i butiken två månader senare i stället. Jobbigt att vara populär!

På begäran: Mormors kycklinggryta

(Känn dig hedrad mormor, jag har fått en förfrågning kring ditt recept på kycklinggrytan)

Mormors kycklinggryta med soltorkade tomater och oliver, 2 personer

- 2 kycklingfilér
- 2 dl grädde
- 1 dl vatten
- Sambal olek efter smak
- 1 hönsbujlongtärning
- Soltorkade tomater
- Gröna oliver
- Salt & peppar

Gör så här:
Stek kycklingen och låt den sedan koka ihop med grädde, vatten och hönsbuljongtärningen, lägg i de soltorkade tomaterna, oliver, och pyttelite sambal olek. Låt koka i ca 15 minuter. Servera med wookade grönsaker (eller potatis till dem som äter det). Smarrans!

Någon kunde dött!




Ja, i morse strax efter tio precis innan jag skulle gå till jobbet hörde jag världens duns i trapphuset utanför. Jag satt och sminkade mig, hade ungefär tio minuter kvar innan jag skulle gå. Duns säger det, och min första tanke är att någon är här för att byta tvättmaskin och har tappat den ner för trappen som är rätt brant. Det dröjer några sekunder och sen går ett av våra två larm i rummet och jag tror att någon ramlat med denna enormt tunga sak och fått tag i nåt typ av nödlarm - så jag springer såklart ut. Det jag möts av är att en stor del av taket ca 2x3 meter från taket fallit ner! Stora högar av betång ligger i trapphuset och det är dammigt överallt. Jag tittar ner, tack och lov, ingen där, det vill säga ingen skadad. Men jag vart ändå rätt skärrad, jag skulle själv passera precis där några minuter senare. Tänk om man stått under. Usch!
Jag ringde hur som helst vår hyresvärd på stört, och de har vart här och städat och lagt någon ny massa i taket. Dessutom så fungerar tvättmaskinen! Så glad, och den var ledig när jag kom hem dessutom!

TAKET FÖLL NER I VÅR TRAPPUPPGÅNG

HJÄLP, taket nedanför föll precis ner! Skitläskigt, men ingen är skadad! Bild kommer!

Måste lägga på ett kål


Till och med den här skulle vara ok

Jajamen, nu blir det skjuts in i duschen och raka vägen till jobbet, 11-20 kommer jag att befinna mig i min favoritbutik. Hoppas av hela mitt hjärta att det står en tvättmaskin och väntar på mig när jag kommer hem, eller bara få mötas av doften av nytvättade kläder. Snälla rara (Firas) ordna det!

Hatar Lloyds Bank, skaffa aldrig dem!


Skitbanken nummer ett

Nu jävlar, fy fan, sjuttsingen attans helvetes Lloyds! Jag skaffade ett konto hos dem någon gång i slutet av feberuari för att kunna få min lön inbetald av jobbet. Nu sitter jag här, med ett konto, bestående av en halv månadslön, och en sjukt stor irritation. Varför? Jag det kan man ju undra! Jo, just för att bankfan fortfarande inte gett skickat mig min pin-kod till kortet, mina internetinloggningsuppgifter eller ett skit! Jag har vart på deras kontor fyra gånger redan för att hämta ut mitt kort som de inte klarade av att leverera, fylla på pengar för att betala för en sms-tjäst jag inte kunde använda och ändra hemadress. Jag har ringt dem två gånger, och varenda gång har jag fått det vänliga svaret "allt är ivägskickat nu, du kommer få hem alla uppgifter inom tre bankdagar". Jag börjar undra hur många månader deras tre bankdagar består av.
Sorry att jag tråkar ut er, men jag var tvungen att avreagera mig. Nu är jag bara arg för att vi fortfarande inte fått en ny fungerande tvättmaskin efter över en vecka.

Lång, lång dag!

Det blev en riktigt lång dag på jobbet idag, hela elva timmar, och jag kom inte därifrån förrän vid halv tolv! Min chef bad mig "stanna en stund" för att ändra om placeringen av alla skor, det tog oss totalt två och en jävla halv timme. Men det gick väl bra, var trött och hungrig när jag kom hem. Nu, hemma och lite mättare känns det bra. Ska krypa till kojs i vårt lilla sovloft nu!

Summan av kardemumman



Snart är min lediga dag slut, jag vet att jag tjatar om mina lediga dagar, men jag älskar dem! Så vad gjorde jag idag då? Gick ju upp strax efter åtta i morse, så jag har ju haft riktigt mycket tid till att bara softa, mysa, fixa naglarna och göra allt i min egen takt. Jag åt frukost och drack kaffe länge samtidigt som jag läste min Cosmopolitan och försökte planera dagen. Efter några timmar hemma tog jag bussen in till Picadilly Circus och strosade runt där i min ensamhet, vidare till Carnaby Street där jag unnade mig själv en tvårätters lunch och spande på folk på en uteservering. Väldigt mysigt faktiskt! Åt en god tomat/basilikasoppa och sen en ceasarsallad. Sen köpte jag ju en väska, en parfym, shampoo och balsam och en hårfärg. Hittade ju inte någon frisör med något bra pris, men vet inte om jag vågar färga det själv. Dagen avslutades i alla fall med ett svettigt pass på gymmet och en sväng förbi Joanna och Emma.

Jag har hittat rätt



Gråbeige - check
Med en tofs - check
Silverdetaljer - check
Perfekt storlek - check

Something about Sofia



She lives in a dream
more dazzling than fiction

imaginary yet real
she defies all prediction
an incredible girl
Sofia draws you right in
to where the everyday ends
and magic begins...

Vad ska jag hitta på idag?



Jag hade ju hoppats på solsken idag på min lediga dag, men i stället möts jag av ett stort molntäcke som gör att solens ljus mest är ett dis långt där bakom. Har vulkandimman möjligen något med det här att göra? Hur som haver, planen för dagen är nog att jag ska uppsöka en frisör och göra slingor och klippa mig. Eller om jag ska satsa på att fixa naglarna igen som börjar se ofräscha ut. Träna ska jag göra, men det får bli senare. Är ju också lite sugen på att bara åka in till stan, kanske Covent Garden och strosa runt lite. Vi får helt enkelt se vad som händer! Nåt vettigt ska jag nog komma på.

Helgen som varit

Idag har jag jobbat hela dagen från morgon till kväll medan tjejerna haft friheten att vara lediga och spendera en heldag i solen. Jag får njuta av att gårdagen var fantastisk och vädret toppen! Vi satt vid Themsen och drack öl i solen, skrattade och pratade skit. Hur mysigt som helst. Därefter festade vi vidare på en hemmafest. Det var min lördag... Nu hoppas jag bara att det är minst lika bra väder imorn på min lediga dag imorn!


Emmapemma

Jag och Joanna

Mina nya skor som luktar jordgubb, alla fick lukta

Emma och Fraiser

Sophie, Joanna och moi

Sol, Joanna och jag

Upptäckte att jag inte hade några bilder på Linn, hon kom senare så jag glömde att ta fler bilder, såklart var hon med!

Bara 353 dagar kvar..



..Tills jag fyller 21 och är väkommen att göra precis vad jag vill i USA, vilket är mitt nästa mål! Jag vill flytta till USA och bo där ett år eller två, med största sannolikhet i kombination med studier eftersom det krävs en fruktansvärt massa jobb med att få greencard om man inte har en vettig sysselsättning på gång. Vet att man kan plugga tredje året på civilekonomlinjen utomlands, exempelvis USA, och det är jag väldigt sugen på! Som jag sagt ett par gånger tidigare så känns London som ett steg i helt rätt riktning mot att förflytta sig till staterna. Men först gäller det såklart att bestämma sig i vilken ordning jag vill göra allt, och om jag kommer in på det jag vill med?

NYA SKOR

Moahaha, köpte mig ett par riktigt läckra och udda skor idag på butiken! De luktar jordgubbe, är i plast, heter "Strawberry" och blev min för halva priset (personalrabatt såklart). Jag ska dessutom få ett par till skor utöver de jag fick förra veckan eftersom jag jobbar heltid, två par skor per kvartal är det som gäller för oss duktiga fulltimare! Skåda och beröm:

Jobbskorna från förra veckan



Upptäckte precis att mina skor som luktar jordgubb inte finns på hemsidan än, och mina fötter värker, så orkar inte ta på dem och fota heller. Återkommer med jordgubbsskorna!

Tur att man åt päron på vägen hem

Hade jag inte gjort det hade väl bilarna tutat hela vägen hem som de gör på mornarna. Snuskiga män. Är så trött, kan man inte få gå till jobbet ifred? Men på kvällarna är det alltid lugnare, kanske är snuskpellarna inte på alerten längre? Whatever! Nu är jag hemma efter en slitig dag på jobbet, det var riktigt tungt sista timmen med mycket folk. Men det gick bra, klarade mitt mål för dagen. Nu har jag lagat mormors kycklinggryta med soltorkade tomater och oliver till middag och sitter med ett glas mousserande vin. Hemmakväll jag lovar, är totalt slut!

Dear all

Jag är så duktig på jobbet för allas information, tillbaka på Dune som värsta stjärnskottet! Slår mina mål varje dag och hamnar på anslagstavlan för beröm, jag är mycket stolt! Jag trivs så bra, så det är mycket enklare att göra bra ifrån sig om man är genuin och ärlig. Jag tror verkligen på det jag gör med andra ord, och jag tycker att det är viktigt.
Efter jobbet idag mötte Linn upp mig i Westfield och så strosade vi runt lite, letade väskor, kollade skor, för att sen gå på vår favoritbuffé och bio. Vi såg Dear John och satt och snyftade och fnissade bredvid varandra. Riktigt mysig, bra och fin film av Lasse Hallström, gå och se den, Amanda är så vacker och killen var toppsnygg! Hela vägen hem pratade vi pojkar, vart finns alla dessa kap som vi än så länge bara sett på film? Är det som alla säger, att de bara finns på film eller bör man hålla hoppet vid liv? Hoppet är ju det sista som lämnar människan och än är jag av sådan form. Jag fortsätter hoppas.


What a lovley start

Någon som bangar?
Hemmagjorda scones, hur gott? (Ja, det går i micron)

Saker jag saknar


Fåtöljen, Hornsgatan 55

(Bortsett från svenskt plockgodis då..) Så saknar jag Fåtöljen på Horsgatan och deras underbara kladdkaka, samt sällskapet som jag brukar hänga med där. Saknar Gina Tricot för deras billiga och ibland snygga kläder. Snaps vore inte fel, nu när det är sol (här i alla fall). Likaså Utekompaniet vore trevligt. Och så saknar jag att få middagen serverad och matlådan fixad av mami. Någon som tvättar åt en. Saknar mitt rum. Jag saknar också min inspelningsbara box hemma, TV3 Play funkar, men är inget i jämförelse. Sen saknar jag att ha tillgång till allt man äger när man behöver det, som vissa klädesplagg, smycken, prylar och annat man alltid har hemma. Någon som känner sig manad att skicka hit allt? Öppna Gina, Fåtöljen? Någon?

Åh vad jag vill köpa grejer!

Är helt såld på slappa, snygga haremsbyxor sen jag blev tokkär i mina svarta som jag hittade. Jag är helsåld på nudefärgat, beige och aprikosrosabeige. Söta strumpor i öppna skor. Stora halsband. Kilklackar och trä. Jag vill ha tunna, silkiga blusar, klänningar och tunna jackor.








Så slappt! Så skönt!


En del av dagens sysselsättning

Riktigt skön dag idag, har knappt gjort nåt vettigt alls och känner mig väldigt tillfreds med det. Jag har vart och handlat, börjat läsa en ny bok som jag fick av Emma och Joanna på födelsedagen, skrivit tackkort till de som inte kunde medverka på mitt firande, dammsugit, gymmat, fixat naglarna, sovit, druckit the, ringt banken och gluttat på TV3 Play. Nu när jag radar upp det såhär så känns det bättre, jag har ju fått lite gjort i alla fall! Nu ska jag hoppa in i duschen, jag ska duscha länge!

Day off

Sitter och äter svenskt godis och kollar på Anna Anka söker assistent på TV3 Play, känns kalas! Jag som skulle hålla mig till godis på helgerna, men just idag kände jag för svenskt godis. Solen skiner och om ett tag ska jag promenera bort till gymmet och lyfta lite skrot! Uppskattar att vara ledig.

The sun is shining

Ja, kanske inte nu mitt i natten, men för tiden. Går till jobbet i bara linne och alla kunder i butiken knatar omkring i shorts och klänningar. Det är vår, varmt, sol och snart sommar (?). Underbart!
Efter jobbet bar det av till Joanna för soppmiddag, mumsigt och mysigt! Men nyss när vi kom hem till oss tror jag att det sprang en mus över golvet och ner bland rören ifrån köket. Fy fan. Usch.


JAG LEVER, JAG LOVAR

Sorry för bloggtorka, men när familjen var här spenderade jag hellre tid med dem än med min dator, och nu är jag tillbaka på jobbet på Dune igen! Här kommer bilder från familjens vistelse och min födelsedag, vi hade några underbara toppendagar både med vädret och sällskapet! Idag blir det till att jobba och så är jag ledig imorn, undra sa flundra vad jag ska göra då? Träna första gången på en vecka kanske? Stukade ju dock foten när jag missade sista trappsteget för några dagar sen, men det ska nog gå bra hoppas jag.




Och så är man ensam igen

Nu har familjen lämnat efter tre underbara dagar fylda med kärlek, sol, shopping, fest, middagar, födelsedagsfirande och mycket annat trevligt! Har vart superkul att ha dem här och visa hur vi har det och vad vi sysslar med här. Bilder kommer, håll ut!

Jag har fått min träning


Var på ett skönhetsäventyr idag, någon som tycker att  något är speciellt fint?

Inte sjutton blev det något gym idag inte, men jag har promenerat, med sjukt tunga påsar på varsinn arm efter att ha vart i Westfield och sen hanldat mat/dryck tills imorn. Jag höll nästan på att få panik när jag insåg hur långt jag hade kvar hem och hur enormt tunga mina påsar var, jag visste nästan inte vart jag skulle ta vägen. Men jag kom hem... Sen gick jag till Linns jobb för att sen ta bussen in till stan, hade tänkt reka lite restauranger. Det vart just snyggt, traskade omkring i över två timmar och var inne på en restaurang, kanske får bli den. Snart bär det av för att möta upp familjen vid Fulham Broadway. Jag går både för att det är skönt och för att komunaltrafiken här är så dyr, jag tänker på hälsa och ekonomi.
Imorn fyller jag tjugo, woho!

Dagen D

Ikväll kommer familjen! Så roligt det ska bli att träffa alla! Ska ägna dagen åt diverse förberedelser inför det och givetvis gå förbi gymmet en sväng.
Igår, haha vilken dag! Åt godis till frukost, lunch och middag, helt sinnessjukt. Kvällen avslutades med bio, Remember me, en mycket sorglig story så vi satt och grät i salongen.

Vad bra vi är




Har precis ägnat dryga timmen åt att städa lägenheten från topp till tå! Tog hand om toaletten (!) och tror inte att det är någon som rengjort den grundligt sen den ställdes dit.. Så äcklig var den! Men nu skiner det, luktar gott, och jag känner mig duktig! Nu soppa, varma mackor och mjölk till lunch!
Så nu är det rent och fint tills min älskade familj kommer imornkväll, som jag längtar!

Hemma igen





Nu har vi vart runt lite ska ni veta, först Kanaloa som skulle vara någo varitant av Mahiki. Så där blev det orkidéedrinkar och lite dans innan vi bar oss av till Chelsea till klubben Juju. det var en rätt lugn kväll, inte så mycket folk ute på grund av påsken, imorn ska tydligen vara stort, då går vi ut. Sen försökte vi övertala en bög att släppa in oss gratis på ett ställe mitt emot Juju som stängde vid fyra, men nej, vi va tvugna att betala, men efter tio minuter sa han halva priset. Bra jobbat, men det räckte inte. Vi gick till VQ och åt en club sandwich i stället! Det vart mycket skratt och tokigheter, kul att träffa Shane och hans vän Dwane!

Nu går vi ner till Lisa



Påskmiddag


Baguette, lax, ägg, mozarella/tomat, mexikans kyckling, chiken tikka-kyckling, köttbullar och vin

Till familjen


Vill ni se London Eye? Eller vad vill ni göra?

Vädret här är ungefär 10-13 grader på dagen och runt 5 grader på kvällarna, det kommer små skurar lite då och då, men chansen att solen tittar fram är relativt stor! Ett paraply skadar absolut inte, men vad det gäller kläder behövs inte mer än en relativ varm/tunn jacka, kanske ett par tunna handskar, en sjal och lätta skor. Sånt som vantar, halsduk och stövlar kan ni lämna hemma, det behövs absolut inte! Kolla igenom mina bilder så ser ni lite vad jag har på mig. Solglasögon är ett plus!
Köp tunnelbanekort direkt, kanske ett femdagarskort kan vara billigast för er? (Eller om det finns tredagarskort?) För det kommer nog bli mycket tunnelbana och buss.
Ni behöver ha kontanter då de på rätt många ställen inte tar kort eller har en gräns på beloppet, för vi ska väl fika, shoppa och äta ute?
Jag har endast planer för min födelsedag från morgon till kväll, sen är det upp till er vad ni vill göra när ni är här! Om vi ska kolla på massa turistgrejer eller shoppa hela dagarna - helt upp till er. Kolla gärna upp på nätet och så vidare om det är något speciellt ni vill se eller göra.
Jag ser jättemycket fram emot att ni ska komma!

En påskafton

Sol, träning och matinhandling har hitintills stått på min checklista! Nuduschad och fräsch sitter jag och myser med en kopp kaffe, choklad och Svenska Hollywoodfruar i väntan på att min lilla stjärna ska komma hem ifrån jobbet. Vi ska ha en liten påskmiddag ihop, följt av utgång med några grabbar vi träffade på Gotland för två år sedan som bor här.
Familjen hemma har ju redan resplaner inför vintern 10/11, alternativen har varit allt ifrån tråkiga Thailand, till Singapore, Cuba, Dominikanska Republiken och Mexico. Men nu äntligen verkar det som om de kommit fram till Mexico vilket jag tycker känns kul! Vad som faktiskt kan vara ett problem är jag och mina beslut framöver, för jag har inte den blekaste om vad jag kommer att göra i höst/vinter. Ska jag komma hem? Resa någon annan stans? Börja plugga eller fortsätta jobba? Har börjat fundera på att ta en PT-kurs här då det kostar en bråkdel av vad det kostar hemma, för jag är verkligen sugen på att jobba som personlig tränare ett tag! Hur som, allt löser sig!


Playa del Carmen, Mexico

Glad påsk allesammans!


Älskar Buzz Lighter-ägget jag gav till Linn (PS. familjen, ta en titt på vilken stor godispåse Linn fick! DS)

Vaknar av att Linn prasslar med ett paket hemifrån, påsk och allt... Linn har redan spekulerat - kan det vara godis? Eller godis? Nyfiken som jag är "vaknar jag" och frågar vad det var. Det var såklart svenskt godis ifrån Linns familj! Blev bjuden på en bra frulle i form av lysmelk, fizzy bubbelflaskor, sura kolaflaskor och lakris. Sen var det skattjakt efter mer candy, påskägg! Jag fick ett rimm som ledtråd, Linn fick en massa "nu är det kallt" "ljummet" "lite, lite varmare" och vi hittade båda våra ägg. Jag fick ett jättefint och gott guldägg med påklistrade påsar med ännu mer choklad. Själv bjöd jag på tre fina ägg och en gullig chokladlåda. För er som inte hajjat har jag såklart brutit mitt godislöfte två dagar i förtid! Nu gymmet för att förbränna en tiondel av det vi ätit!

Nattligt besök


Victoria

Har just haft en ung tjej på besök i vår lilla lya! Hon skulle egentligen till "fucking Lisa" som bor i vårt hus, men hon hittade inte hennes dörr, och inga batterier på mobilen, och det regnade ute - så hon visste inte vad hon skulle göra! Så Linn bjöd helt enkelt in henne till oss, för att hon skulle kunna kolla på facebook eller hitta hennes telefonnummer någonstans. Slutade med att hon stannade i typ tjugo minuter, vi skrattade som bara den, hon berättade om sin date, visade vänner på facebook, lånade min mobil och bytte sim-kort med mera. Kul och knäppt!

Naglar på 35 min



Älskar kineser! Hallå lixom, har gjort akrylnaglar på salong på 35 minuter! Det är sinnes, hemma tar det ungefär två timmar att göra det, och tre gånger så dyrt är det i Sverige. Med andra ord är jag väldigt nöjd.

Klockan klämtar

Med andra ord, har bråttom iväg nu! Ska på äventyr och bli snygg, sen jobbar jag till nio ikväll! Längtar sååå tills de timmarna är över - helg och nästa gånng på Dune! Mexico, Dominikanska Republiken, Thailand? Jag hinner inte välja!

Avskedsmiddag

Var på avskedsmiddag med gänget ifrån Dune igår för att fira av Mathilda som åker hem till Sverige, och Saim som ska börja på LV i stället. Var på Chiquitos vis Leiceter Square, ett mexikanskt trevligt ställe med väldigt god mat och bra service. Det blev kycklingqusedillas och en passionsfruktdaquari, väldigt gott! Tråkigt bara att Mathilda som jag klickat så bra med åker hem nu när jag börjar på Dune.







RSS 2.0