Ikväll är vi på Berns efter en trevlig mid...

imag0121 (MMS)

Ikväll är vi på Berns efter en trevlig middag hemma hos Ogi, jag lagade maten och killarna njöt. Imorn är det jobb x2!


Pantertanter


Mormor langar dagens outfit

Fick en kjol av min mormor (tack mormor), tyckte den var fräsig och körde på den idag. Coolaste katten på campus, eller hur var det Martin? Har hunnit med "massor" idag faktiskt, tandläkaren, tränat, löneförhandlat och skrivit kontrakt, samt lunchat och pluggat i skolan. Mitt krav på dagen var "att lära mig något" och tja, lite har jag nog lärt mig! Tack för det televerket!
Hur avslutar man den här dagen på bästa sätt då?

L to the N


Linnie & jag

Här har vi en duo som heter duga, vi ska banne mig till London ihop i sommar! Vi har skakat hand på det, nu ska vi bara snacka ihop oss och boka. Jag litar på dig nu Linnie! Är galet peppad, har tänkt att stanna en månad. Vill egentligen bara boka en enkelbiljett som sist... Kanske gör vi det? Det återstår att se! Kul som sjutton ska det bli i alla fall! Är det någon som spontant har tips på någon som bor där och vill hyra ut sin lägenhet eller liknande?

Tillbaka


HTC Incredible S, jag håller med namnet, trots allt

Min lilla baby är tillbaka efter en kort visit med övernattning på Expertbutiken, inte helt frisk, men bättre. Syftar fånigt nog på min nya "fån" (phone). Ljudet är ju lite galet, det låter som om alla mina vänner sitter i en plåtburk och pratar med mig, och de påstår att de ekar... Inte så konstigt om de sitter i en plåtburk tycker i och för sig jag...
För övrigt har jag varit i skolan en sväng i morse, tränat och pluggat lite i solen! Känner att jag inte riktigt är i fas med plugget just nu, har verkligen skjutit på det under påsken. Men imorgon ska jag ta igen, oh yeah!

With the sun comes a smile


Från i lördags, innan utgången med Linn

Man kan ju inte annat än må bra när det är soligt och varmt, jag är galet årstidsberoende som person och älskar sommaren, avskyr vintern. Ljus, sol och värme är en kombination som kan få mig att bli lyckligare än ett barn på julafton. Har spenderat de senaste dagarna ute i solen på min altan i bikini, mår så bra av att få lite färg och bara slappa. Fick höra på tunnelbanan i lördags att jag "var brunare än Linn" som var på besök i Sverige ifrån Barcelona, gissa om jag blev glad, men inte hon? Nej men, hon var väl snäppet brunare får jag erkänna, men det kändes skönt ändå.
Är galet glad. Fortsätt såhär vädergudarna!

Barbie girl


Fick massa komplimanger för mina naglar idag, tyckte själv de passade det somriga vädret väldigt bra!

Söndagsgrill


Här är bilderna ifrån min och Amandas grillfest i söndags, riktigt lyckad om jag får avgöra. Vilket jag självklart får!

BBQ


Girls night out






Min bror är grym!



Vilken service, en söt lillebror som hämtar efter en utekväll! Hur bra får det bli egentligen?

Tonight is the night


Ikväll ska jag ut och göra stan osäker! Be ready!

I natt är det min tur, i förrgår var det jobb, igår var det fest i huset (lillebror) och jag agerade vakt och trött jävla syster. I natt ska jag parta! Linn är ett säkert kort, resten osäkra!

Tantolunden



Idag har jag myst i Tantolunden med Linn

Glad påsk!


Tack mami och papi för det söta påskägget
!

Linn is in town, me so happy!


Överraskningsbesök ifrån Barcelona

Jag och Amandisen

Söta Sandra blev nog mest förvånad att se Linn

Jag fick för ett par dagar glada nyheter om att Linn skulle komma hem över påsk, och det blev min uppgift att styra upp en liten träff! Sagt och gjort! Sen var det superskoj att se tjejernas reaktioner när Linn öppnade dörren hos mig i stället för jag! Men framför allt jättekul att träffa Linn som jag ska spendera mer tid med imorgon och på söndag! Fick inte någon bild på Kristiina som också var här!

God morgon, eller något



Stockholms tröttaste tjej, och min sysselsättning

Två timmars sömn efter jobb i natt, jag är grym som kan stå på två ben med öppna ögon, och dessutom förbereda fika till mig och mina söta vänner idag.
Hej vilket ös det var igår, helt sinnessjukt med folk! Hetsigt och galet, men ändå väldigt kul. Hade en så gullig gäst som jag bara ville pussa på och ta med hem, inte ordagrant, men tror ni fattar galoppen. Han var väl ganska nybliven 18 år och såg ut som en riktig mammas pojke, ber om att få bord och beställer in en 3-liters Tattinger. Är supergullig, trevlig och tacksam hela kvällen. Tackar för allt man gör, det vill säga plocka undan, komma med nytt, hämta det, göra så. Jag säger till Emelina under kvällen hus söt han är och att man nästan vill äta upp honom. Vid kvällens slut kommer han fram till mig, tar mig åt sidan och säger att han verkligen vill tacka för väldigt bra service under kvällen och att han vill ge mig extra dricks och att jag är toppen. Han står och öser tacksamma komplimanger, på ett snyggt och trevligt sätt, och frågar om jag jobbar nästa helg. Sen ger mig ett par hundralappar. Jag tackar och tar emot, säger att han var kvällens gulligaste och ger lillpojken en kram. Han gjorde min kväll. Det finns verkligen folk som är söta, men i regel så utgör dem ca 5 % av publiken.

Odrägliga, jävla människa!


Tacka vet jag min vanliga, grymma tränare

Var på mitt favoritpass BodyCombat i Hornstull, älskar tränaren som håller i det, en liten asiatisk kille som kan det där med kampsport. Påsk. Ja. Vikarierande tränare. Det är en rätt så snygg kille med bra kropp som så där självsäkert glider in i salen, visslar lite för sig själv, han tycker han är coolaste katten i stan. Upp till bevis tänker jag. Passet drar igång och mannen i 30-årsåldern börjar med ett nedvärderande, dåligt skämt om vår vanliga tränare. Asshole. Redan här känner jag hat, det bådar inte gott.
Passet är i rullning och den relativt snygga mannen har plötsligt förvandlats till en av Supermarios kompanjoner, det låter som om alla ljudeffekter han gör kommer direkt ifrån spelet. Eller kanske ifrån Tecken. Han tror att han är någon typ av seriefigur och kör sina ljudeffekter passet igenom, det låter töntigt, han ser töntig ut. Han påstår att det ser ut som en "dans-klass" och inte "BodyCombat" i salen. Fan vad jag avskyr honom. Jag slår hårdare, sparkar högre, svettas mer. Avskyr mest. Han fäller dryga och konstiga kommentarer och för varje slag och spark ser jag honom framför mig, det är han som åker på stryk.
Femtiofem minuter har gått och i stretchen sjunger han med slutna ögon med i låten "girl you're amazing, just the way you are..." Fem senare är passet äntligen över och jag har verkligen i ren ilska kört skiten ur mig själv, bra jobbat. Han avslutar med att önska alla glad påsk, och påstår att "torsdagar är ju rosédagar, precis som alla andra dagar i veckan, eller, ja måndag till fredag i alla fall, lördag och söndag är ju champagnedagar." Rikspucko.
Typexempel på en kille som tycker han är snygg, och förlitar sig på sitt utseende och tror han är skön. Helt fel.

Förmiddag


Laddar

Såhär har jag tänkt att spendera de närmaste timmarna, men ute på altanen i solskenet! I bikini, med solisar, läsandes lite matmagasin och lite plugg. Senare blir det ett pass BodyCombat och sen jobb! Singelkväll, jag och Emelina jobbar. Grymt!

När katten är borta...


...Dansar råttorna på borden?

Bror min, och jag, har blivit lämnade av våra söta föräldrar över helgen. Till vårt förfogande står hela huset. Det ska man ju sköta om, och jag passar på att bevisa för mig själv och några få andra själar att jag kan städa. 1 poäng till mig, och det står 1-1, Anton har faktiskt plockat ur diskmaskinen...

Bestämma


Time

I valet och kvalet, hur ska jag göra i sommar? Jag har ju fått för mig att jag vill åka utomlands och jobba i sommar, bara komma bort och få boosta mig med lite "bo-utomlands-feelings". Just nu är mina alternativ London och Barcelona, det beror lite på diverse omständigheter, men jag är fruktansvärt sugen vare sig det blir en månad eller kanske mer. Jag ser framför mig hur jag glider omkring på mer eller mindre okända gator i en somrig outfit på väg till jobbet, möts av enbart nya ansikten, ett annat språk och kultur och framför allt en alternativ vardag. Den riktiga vardagen kommer jag att återvända till i och med plugg hur som helst. Därför känns sommaren som ett självklart alternativ för lite miljöombyte. Omväxling förnöjer. Det här tål att tänkas mer på, men efter att ha resonerat i ett par veckor har jag fortfarande inte kommit fram till något beslut. Hur göra?

Wednesday



Planerat idag är diverse plugg, en sväng förbi jobbet, träning, samt kvällsmys med Joanna & Emma. Minst skoj av allt känns plugget. Dock känns det bra att ha träning inbokat eftersom jag körde mitt första pass efter en dryg veckas uppehåll igår, så nu är det dags igen!

Plans


Bollen är i rullning! Lounge, casual, chill, det blir bra!

B, för belöning


Nytt från Zara, nya favoritbutiken

Fick B på organiseringskursen, känner mig nöjd. Då borde jag kunna ursäkta shoppingen igår med att kalla det "belöning". Även om jag shoppade först och fick besked efter. Bra logik. Eller hur?

Helt okej!

imag0043 (MMS)

Inte allt för jobbigt med sånt här väder en "ledig" dag! Sitter med pluggböckerna vid sidan av mig, men har fortfarande inte öppnat någon av dem. Det blir ett något senare kapitel. Hade en superskön dag igår, 45 min föreläsning, shopping, lunch i Kungsträdgården, vin på Ljunggrens takterrass och i Fatbursparken med trevligt sällskap. Solen gjorde såklart dagen till en tiopoängare!


Kort rast, lördag


Passade på att smita ut ett par minuter med Amanda igår på jobbet, härligt!

Supersöndag april 17, 2011









Söndagssysslor, inte helt jobbigt

Dagen i bilder, i kronologisk ordning! Började min date med Emma & Joanna med en promenad på Djurgården i det underbara vädret. Gick omkring i nästan två timmar innan klockan klämtade, lunch! Blev take-away ifrån Tidemans, en salig blandning sallad, hälsotallrik och pannkakor. Gott tyckte vi, alla nöjda när vi satt i Nybrokajen på en brygga och åt. Solen sken ju med all sin kraft, och sånt ska utan tvekan utnyttjas! Det gjorde vi, i form av att låta bryggan agera gigantisk solsäng. Joanna var därefter tvungen att avvika för jobb, medan jag och Emma begav oss till Gamla Stan och Flyt för lite öl (och lime, drucket med sugrör) och massa spännande diskussioner. Superhärligt. Och precis när vi packat ihop för dagen och är på väg hem går vi ju givetvis förbi Vapiano då det ligger på vägen till tunnelbanan, och Emma kommer på en genialiska idén om att äta där. Sagt och gjort!
Nu har jag precis kommit hem, är tröttare än tröttast. Men oh så nöjd med dagen! Det kunde inte blivit bättre, och får 6 av 5 möjliga toasters!

Jobb!


Idag hittar ni mig här mellan tolv och fem!

Kalasnice vår

imag0027 (MMS)

Åh vad härligt väder det är! Invigde därmed den nya kavajen! Nu är jag hemma och mellanlandar innan jobb, trevlig helg mina vänner!


Oskuldsfullt stilrent


Vita kostymbrallor och lite färg till det

Har äntligen, efter att ha besökt tre Zara-butiker, och provat alla modeller, i alla butiker, flera gånger, hittat mina vita, ankelkorta kostymbyxor som jag letat efter. Jag tror att jag är nöjd. En solig dag ska det avgöras!
Idag är det återigen Universitetet som är min fasta punkt, och ikväll blir det till att jobba!

Just enough?


Happy-chic, med ett par flare jeans kanske hippie-chic?

"I wouldn't wanna have it any other way, I'm addicted and i just can't get enough"

Vårinköp



Lite vårigt ifrån H&M, sneakpeak

Gick på stan både igår och idag, har hittat fina saker! Det ni, nu är jag så galet sugen på färg!

Fina grejer


Fick ytterligare fina grejer i lördags

Rio


Med Jenny på Rio

Hängde med Jenny på Rio efter en lång dag med skola, fika och lite shopping. Vilken. Jävla. Film. Jag dog lite, blundade mycket, skrattade av panik. Attenberg, en riktigt speciell film. Jag tackar dock Jenny för att hon tog med mig! Nu har ni hört, ni behöver inte se den!

Finbesök


Idag hade jag Sandra på besök på Universitetet, i förberdande syfte inför framtida studier!

Dagens i särklass nöjdaste konsument


Jag och min nya baby!

Jag är med HTC, sen igår kväll, känns kalas! Här kan vi snacka kundlojalitet - jag är mer en redo att rekommendera HTC Incredible S till andra! Är än så länge sjukt nöjd, och glad att jag köpte HTC och inte Iphone! Tack för tipset C! Me like 8 megapixel kamera, 4" skärm, gratis nedladdning av musik via Music Box Pro, schyst ljud, bra bild, med mera!

Vilken fest, tjo flöjt mormor!


Sådär då, jag och mina vänner!

Härlig dag va?!



Sol och cykelbyxor

Åh så härligt väder det har varit idag! Har suttit på altanen i trevligt sällskap och solat i det här sköna vårvädret som varit! Perfekt dag, efter en helt perfekt kväll! Glider omkring i mina cykelbyxor och "little black dress" som det så fint står på den.

Grymt igår!


Presentöppning

Gårkvällen var skitgrym, alla var på partyhumör, vi dansade som tusan, samtalade, käkade hamburgare och chokladmousse, körde frågesport med faktafrågor om mig, jag fick fina presenter och hade kalaskul med mitt underbara sällskap! Kvällen kunde inte blivit bättre, jag är helnöjd! Taaaack alla!
Hade på min min mammas gamla klänning ifrån -88 som farmor sytt till henne, och sen sytt om till mig! Den matchades med mina skor ifrån New Look, London!

Nä fy fan för...!





Mina überseriösa vänner!

Det gick galet jävla dåligt på tentan igår. E på skalan A-F. Så fråga inte. Gick dock ut och käkade sushi på Rå Kultur för att fira att tentan var över, och det är ju alltid något att fira! Det var jättegott, och trevligt! Lite new-style med popcorn på sushin.. Hehe.
Nu är det bara att ladda om, förbereda inför kvällen - ikväll ska jag firas! Nu ska jag iväg och sista-minuten-handla och sen börja ordna här hemma. Hej så länge!

7e april


Imorgon skrotas den här listan!

Dagens komponenter; tentaplugg med sällskap, hög musik, hamburgare, ride i en glassig bil, BodyCombat och förberedelser. Imorgon är det möjligen en gnutta mer plugg, men vad sjutton, det känns rätt lugnt inför redovisningententan! Lite skrämmande att känna sig lugn dock, när jag förra veckan kände raka motsatsen! Men efter tentan blir det sushi med ett gäng, det ser jag fram emot!

Och himmelen därtill






Häftigt läge på söder

Spenderade gårkvällen på Och Himmelen Därtill i Skrapan med Joanna & Emma. Vi drack gott vin, mousserande vin utan bubblor, skojade med bartendern om att skaffa en sodastream, fick nytt moussrande, planerade inför sommaren, massa tjejsnack, öppnade presenter, smakade rosépepparchoklad - grymt gott. Vi hade allmänt jäkla trevligt! Tack för igår!

Presenter från igår




Här är vad jag fick i födelsedagspresent av min kära familj och av mina söta vänner Emma & Joanna! Dock avslöjade de att det fanns mer... MER!? Hallå! Jag är nyfiken! Blev jätteglad för mina fina presenter hur som helst, ska iväg och kolla på en telefon nu i dagarna. Det står mellan en Iphone4 och någon typ av HTC, möjligen Desire HD. Är det någon som är villig och bjuda på lite feedback på antingen Iphone eller HTC, för/ nackdelar? Jag vet ju själv inte eftersom jag aldrig haft smart phone..

Dagen före...


Sommarplaner...?

..Tenta! Vem tror att jag pluggar? Den som gissar "ja" gissar rätt! Berättar mer om födelsedagen senare, den var toppen! Bilden kan hinta om sommarplaner... Någon som kan gissa vad?

Födelsesdagen börjar bra

Har precis fått mina presenter ifrån familjen, och woho, en ny mobiltelefon fanns med i samlingen! Nu är jag happy, happy! Ska iväg och väjla en fååååån senare. Tjingeling!

Idag

Dagens: farmorfika, Shape-pass, tentaplugg, solarieöarna, födelsedagsplanering, köttfärssås med pasta, Spotify. Sista dagen som tjugoåring.

Läckert


Se vad fint, ett sånt vill jag ha! Ifrån Glitter tydligen! (bild härifrån)

Jag signar ut


En härlig sommarkväll, ur arkivet

Tack för idag, slut för idag! Plugg, hög musik, dans, träning, jag ger upp för idag och hoppas åter vara människa imorgon! Då kommer farmor på förmiddagsfika, sen blir det träning, och därefter tentaplugg med ett gäng i skolan!

Nästan läskigt, men oh så härligt!




Det är såhär det ska vara

Dagar som denna uppskattar jag att jag har en pappa som älskar bra ljud och att man bor i hus så man kan poppa, för satan så tacksamt det är när man lyssnar högt på grym musik. Det vibrerar i hela rummet, man ser hur högtalarna bokstavligen pumpar. Om någon hade kommit hem hit nu hade jag nog uppfattats som spritt språngande galen! Spelar musik på högre än högsta volym, jag hör knappt vad jag tänker (ni hajjar grejen) och sitter med allt plugg utspritt. Så mellan varje mening jag läser sjunger och dansar jag. Effektivt? Tveksamt. Härligt? Garanterat!
Är ju så trött att jag vill gå och lägga mig, men så håller man ju inte måttet! Working woman on her way to the top...?
För att återkoppla till inledningen, jag tror att jag är lite galen, härligt galen, och jag vill nog vara det! Jag gillart!

Från igår


Amanda och jag igår, idag ska vi jobba ihop, fast isär, om man nu kan säga så!

2011-04-02 kl 00:23


Friday!

Sådär då, ytterligare en grym dag är avslutad och en ny, förhoppningsvis grym dag har precis påbörjas! Har plugg- och fikahängt hos Nicolina stora delar av dagen, fick sen förstärkning av Martin som kom sådär på sluttampen! Åt en trevlig och god middag med mami, för att sen möta upp Amanda och fira Maya som precis fyllt 20. Härlig dag! Imorgon blir det jobb på Bags/ Monroe på dagen, och på kvällen fortsätter det med ännu mer jobb! Mycket name dropping här, men vad fasen, det får ni ta!

Till Sara, kom in till butiken och be om att få prata med butikschefen så kan du förhoppningsvis få hjälp, ta med ett CV, ett stort leende och härlig energi!

RSS 2.0