Säger hej då till bloggen med ett bildregn!


Bilder ifrån veckan i Grekland, Samos

Lägger ner bloggen nu för ett tag, kanske för alltid, vem vet? Har mycket nytt runt omkring mig som ska skötas, så tiden räcker inte till och bloggen känns mer som ett måste än något kul. Så, tack och hej! Kul att ni varit här och läst mina små rader och kikat på mina bilder! Stor kram!

Utekväll med grabbarna grus


Festade med mina gullisar Martin, Ogi och Rosanna igår, samt T-Pain som råkade befinna sig på Soap Bar där vi var!

Grym vecka i Grekland!


Det kommer ett bildregn senare, har precis tittat på alla bilder med mina favorittjejer! Nu myser vi!

Skön prognos



Det verkar bli bra väder på Samos

All eventuell avundsjuka kan lämnas som en kommentar i kommentarsforumet! Själv kommer jag inte klaga, jag har med mig solfjäder, bikinis, solglasögon, hatt och är mer än villig att bada vid överhettning, eller helt enkelt med jämna mellanrum! Här kommer ni inte bli så uppdaterade förrän jag är på svensk mark igen, så hold on.
Hur är vädret där hemma förresten?

Levinsky's


God parma och chevésallad

Långlunchade på Levinsky's med Martin idag, fick höra om en härlig Kroatienvistelse och pinas av att han var tio gånger brunare än mig. Men herre gud, jag åker imorgon, jag ska allt bli brunare! Hälsade på Filip en sväng och drack kaffe och åt glass (såklart)!

Redo!




Packad, taggad, laddad, målad, jag är så redo man kan bli inför en veckas solsemester!

Kan knappt berga mig!


Imorgon befinner sig jag, Emma och Joanna på den här, förhoppningsvis, underbara ön Samos i Grekland! Sol & bad, can't wait!

Sandra lilla!


Jag & Sandra på Summerburst

Har ätit "hej-då-middag" med Sandra och tjejerna ikväll, eftersom Sandra flyttar till Lund på lördag, herre gud, hon blir borta i fyra år! Det känns tråkigt, men jag håller tummarna att jag får se henne med jämna mellanrum ändå!

Inte helt rätt

Ungefär såhär stel!

Idag har fasen inte riktigt varit min dag, stel och svettig, haha, precis så har jag varit hela dagen! Nackspärr förklarar stelheten, det kvava, äckliga vädret svetten... Ha! Däremot har jag gjort en massa trevliga saker idag ska ni veta, inte alls så pjåkigt! började som sagt på KTH med Jenny som hade upprop, jag var mentalt stöd, en extra Jenny, och en bra kompis! Sen fick jag fördriva tiden själv eftersom Jenny blev bortrövad av män i kavaj och decimeterlångt skägg. Hjälp.
Amanda och Emma underhöll, och sen slöt Filip upp för lunch med mig och Amanda. Åt en riktigt god hälsotallrik med lax på Bolero (?) lite otippat sådär!

Kungliga Tekniska Högskolan


Idag drar jag till KTH och heter Jenny! Kommer passa utmärkt bland nördarna!

FFFF


Freestyler

En kväll som började hos Emelina & Jenny och nästan aldrig slutade... Eller så hann det bara hända så mycket att natten kändes oändligt lång? Om inte ens Mc Donalds räcker som avslut så undrar man ju lite? Ojoj, långa nätter. Något att skratta åt. Kanske.

Update

En hård kväll börjar hemma och slutar någon helt annan stans!

Överkonsumtion


Tack för idag!

Måttet är väl ändå rågat när man 1) äter på Mc Donals tre gånger inom 24 h 2) får mealen gratis för att man känner personen i kassan. Har jag rätt eller har jag rätt?

Duktiga jag

Är på väg till det femte träningspasset för den här veckan! I helgen blir det vin, och jobb, så då blir det pause!

Okänd mark



Bikini H&M, solisar och ring från Gina Tricot

Besökte Sickla Köpkvarter en sväng idag för lite shopping, och lunch! Det känns som om inomhusaktiviteter är mer förekommande nu, och det känns inte alls bra! Är den svenska sommaren verkligen över, redan? Köpte ju inte riktigt bikini och solglasögon för sånt här väder, Grekland nästa veckan är en stående anledning!

Större format


Pysslat lite i bloggen

Sådär ja, nu har jag ordnat lite på bloggen så att mina bilder är bra mycket större än tidigare! Dock så betyder detta att mina äldre inlägg ser lite fel ut, men det är smällar man får ta!

Hunt you down






Bara det godaste gott!

Plaskade runt i mina Hunters på vägen till och från affären, lite mysigt när det regnar, och det luktar så gott på sommaren. Sommarregn. Perfekt väder för bullbak! Inte sant?
Använde ett recept ifrån arla.se, och dem blev supergoda! Bullar och kall mjölk...Mmmmmm....

Mmmmmm.....


Längtar..

Har bestämt mig för att baka bullar idag! Åh så gott det ska bli! Frågade om mamsen ville baka med mig, och det ville hon ju såklart. Det kommer bli mina favoriter vaniljbullar, mammas som är kanel, och kardemumma till pappa. Anton lär nöja sig med urvalet. Vaniljbullar har en speciell plats i mitt hjärta, och har haft ända sen högstadiet. Någon gång i veckan visste man att Lilian, som jobbade i cafét, skulle baka bullar, och så fort man kände doften av nybakade bullar i korridoren sprang man till cafét oavsett om lektionen börjat eller inte. Kön var alltid lång, ringlande, men alla visste vad som väntade. Stans helt klart godaste vaniljbullar, de var verkligen gudomliga! Idag ska jag försöka mig på samma resultat!
Nu: Iväg och träna en timme innan det är bakdags!

Inte så kaxiga ändå


Vill man vara fin får man lida pin..

Det är så roligt, när stora, kaxiga killar, blir som små, löjliga tjejer! Skrik, ryck, panikattacker och tårar, det verkar inte vara mycket som kan framkalla det, men när man kommer till att plocka ögonbryn - då ni, då blir de känsligare än någonsin! Plockade min lillebrors ögonbryn igår nämligen. Haha. Han som är så tuff och tålig. Äntligen fick jag se en annan sida!
Tjejer är satan så mycket tåligare..

Laddar


Jag, Jonas och Charlotte, mina faddervänner

Om ett par veckor kliver jag in i rollen som hönsmamma, festfixare, organisatör, eller med andra ord "fadder" för de nya studenterna på ekonomprogrammet på SU, ska finnas till hands, hjälpa till, men framför allt skapa möjligheter för de nya studenterna att lära känna varandra! Det kommer vi faddrar göra genom att styra upp fester, maskerader, sammankomster av olika slag och annat skoj, det ser jag fram emot! Dock har har precis fått i uppgift att kontakta alla nya studenter per telefon och sälja in hela fadderiet, en liten, liten klump satte sig precis i magen. Tillbaka som telefonförsäljare känns det som, usch! Men det här fixar jag!

Nytta, och nöje!


Ge blod!

Efter ett par timmars jobb mötte jag äntligen upp Linnie för en långlunch bestående av sushi, skratt, Londonminnen och uppdateringar, det har hänt en del sen vi sågs sist, trots att det inte gått mer än en månad! Linnie är en härlig sak, med henne kan man prata om allt mellan himmel och jord, och ofta slinker man in på något politiskt sidospår hur man än vänder och vrider. Det är ytterst sällan jag slinker in på det spåret, men väldigt lätt hänt med henne. Det är kul, intressant, givande!
I stället för att träna idag igen, på grund av att jag var helt opeppad och har grym träningsvärk, så gled jag förbi Blodcentralen och gjorde lite nytta - gav blod! Gör det ni med, det behövs verkligen!

Två träningspass avklarade

Yes box, idag blev det två pass på gymmet, woho vad trött och duktig jag känner mig nu! Det första var ett svettigt och hårt Crosstrainingpass, det andra ett gympass med min gamla coach ifrån Viasat.

Ny vecka


Startar igång veckan med ett träningspass, idag blir det Crosstraining! Hur börjar ni er vecka?

2011, so far








En liten, blandad kompott

Det känns som om 2011 har varit ett väldigt händelserikt år på något sätt, trots att jag är bosatt hemma i hederliga, gamla, vanliga Stockolm och Sverige, och har varit hela året. Dock kommer bekanta fortfarande fram till mig när vi stöter på varandra och frågar "jaha, hur länge är du hemma då, innan du åker tillbaka?", de har inte riktigt förstått att jag är hemma. Men det har jag.
I år har jag hunnit med en termin på Stockholms Universitet på civilekonomprogrammet, där jag dessutom träffat mycket nytt folk, som jag gjort roliga saker med, och rent allmänt har jag försatts i nya situationer och konstellationer av människor som varit nya. Givande. Helt klart.
Jag har dessutom haft årets värsta upplevelse i samband med ett Sverigebesök, en ytterst mystiskt italienare, i tron om att finna lyckan, men oj så fel man kan ha. Jag lärde mig en läxa som hette duga - lämna semesterflirten på semestern. Dock har jag en vän som i detta nu går igenom samma helvete. Lider med dig.
Två jobb har jag testat på i år, nattklubb och klädbutik, det förstnämnda passade mig sämre än en elefant i en tändsticksask. Inte min grej, inte mina tider, eller människor, men provat har jag minsann!
En sommarmånad spenderades i favoriten London, med mycket god mat, underbart sällskap, för lite sol, för mycket fest, och så härliga nya kontakter!
Träningen har jag tagit tag i på vad jag kallar allvar, det är ett intresse, jag ser mål och prestationer som går allt mer hand i hand med varandra. Det känns kanon, jag vill bara maxa! Kanske skulle jag se över kosten, har funderat på saken. Men min sunda inställning till mat tycker jag räcker, jag älskar att äta och tränar hellre lite hårdare och oftare, än äter mindre och mer sällan. Dessutom skulle jag numer definiera mat som ett intresse, jag älskar att laga, äta, prata och tänka mat. På riktigt, det är underbart!
Jag har aldirg i mitt liv varit så luspank som jag är för tillfället, "fattig student" bottnar kanske i något verkligt, något så otroligt tråkigt. Det känns att man inte jobbar heltid. Att "unna sig" får betydligt lägre rang, att klara sig viktigare. Där har jag verkligen ingen annan än mig själv att skylla däremot, jag unnade mig ledigheten, jag valde bort den för pengar. Jag får stå mitt kast!
Hur som helst, 2011 har varit toppen än så länge, det har såklart hänt en massa mer än jag kan skriva här, och jag kan inte klaga! Jag trivs så bra att det vore dumt att klaga! Nu ser jag fram emot en lugn semestervecka i Grekland, Samos, med älskade vänner, och efter det en skolstart med fadderi som ska bli enormt kul!

Det var kul i London


Linnie & jag på packfezt

Jag kan inte annat än sakna London, och Linnie, som jag inte sett skymten av sen vi kom hem! Hallå? Public announcement, när ses vi?

Pride



Dagens

Kikade på Prideparaden med Joanna, massa spännande utklädnader, avklädda, utmanande, konstiga, och andra lustiga människor på en och samma plats. Härliga verkarde dem väl. Glada, på något sätt i alla fall!
Strosade lite på söder efter det, innan jag mötte upp la familia på Rival för lite lunch och bubbel med deras vänner.
Ikväll blir det lugnt!

Wine





Fredagskvällen

Invigde min nya tunika ifrån Monroe igår med Jenny, Emelina och deras kompis Ben ifrån Australien. Började med lite vin på deras mysiga balkong, för att sen gå till Ljunggrens, Utekompaniet och sen avsluta på Cafét. Tjejerna skulle ju dock upp och jobba tidigt, så det blev trots allt en lugn kväll!

Sol, bad och minigolf


Mingolfen

Hängde med föräldrarna och solade och badade, sen ville pappsen spela minigolf. Jag kunde inte låta honom spela ensam, så körde ett varv! Två slag efter kom jag, och då spelar pappa ändå golf, och är rätt duktig på att putta. Så helt kass var jag inte!

Gos med vänner


En härlig kväll sådär

Spenderade gårkvällen på Jenny och Emelinas balkong med gott vin och mycket skratt. Älskar att vi alltid ses lika spontant och gör mysiga saker ihop, hängde på balkongen tills det blev mörkt, sen in och gosa inomhus, innan Emelina smet iväg på en lite date, för att sen introducer oss på pojken. Mer balkonghäng, och sen avslutades kvällen med en sväng förbi Marie Levaue innan vi gick och la oss. Mys!

Supergrymt utegym!


Gym vid Mälarhöjdsbadet

Under min powerwalk som jag var ute på igår, så hittade jag ett utomhusgym vid Mälarhöjdsbadet med massa stockar med olika motstånd som var anpassade till olika övningar. Så där stannade jag upp och testade - hur bra som helst, och det känns verkligen jätteskönt att kunna träna ute på det där sättet! Det rekommenaderar jag starkt!

Familjedag


Familjen i solen

Efter flera veckors vistelse på landet är mina kära föräldrar hemma, äntligen har man ett fyllt kylskåp igen som heter duga! Det har jag längtat efter... Och dem med, såklart!
Idag var hela familjen och solade och badade ute på Djursholm, pappas före detta trakter. Perfekt väder, skönt att bada, skönt att bara vara! Ikväll blir det grillning, och förhoppningsvis någon form av träning, om jag orkar!

Bra tidsfördriv


Tjejerna och jag

Spenderade eftermiddagen, efter träningen med Amanda. Satt utanför Riksdagshuset och drack lite vin, tills Linn hörde av sig och frågade om vi inte skulle ha picnic vid Skinnaviksberget, vilket vi självklart skulle. Sagt och gjort, jag och Amanda köpte surdegsbaguette och ostar, samt hennes favoritchips och öl, och mötte upp Linn och Joanna. Bevittnade en luftballong som nästan sjönk och hela berget fotade och var uppspelta, Amanda ville ringa 112. Söta hon! Hade hur som helst jättetrevligt, skön sommarkväll!

Jag trivs


RSS 2.0