Nu bär det av igen

Vet ni vad? Jag har det så sjukt tråkigt nu när jag är ledig, ni förstår inte. Jag som älskar att vara ledig, men det går verkligen inte ihop med att ha tråkigt! Fy! Idag ska jag precis som alla andra dagar gå och träna kl 12.00, och i stället för att åka hem och sitta vid datorn eller glo på TV ska jag faktiskt träffa Linn! Whei!

Kräftskiva

I lördags var jag och mina favorittjejer bjudna på kräftskiva hos Kristiinas granne Jenny, vi var ca 15 pers på middagen där vi lekte lekar, sjöng snapsvisor, åt kräftor och hade det trevligt! Tiden gick och musiken ökade, vissa dansade, andra bara pratade och mös. Huset fylldes på med lite fler partysugna anhängare och det var en riktigt lyckad och härlig kväll. Stort tack till Kristiina och Jenny för en lyckad kväll! Söndagen gick åt till att sova igen de timmar jag missade under helgen!


Allt är ju helg

Som ledig känns ju allt som en enda helg och en enda röra! Svårt att hålla koll på dagarna, tyvärr! Men idag råkade det vara månad, och efter en festlig helg krävs lite återhämtning i form av träning!
I fredags var vi ett gäng hemma hos Micke i Sundebyberg och drack vin och åt ost och kex, vi skrattade och skämtade, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt! Dagen efter väntade frukost bestående av amerikanska pannkakor med färsk frukt, sirap och passionsfrukts-kesella till. Mums! Och jag som säger att jag inte ens gillar pannkakor, men Mickes var goda!


Det här blir min outfit


Torsdagen

Dagens sysselsättning har bestått av lunch på Fresco med min lilla farmor, båda tog kyckling/fetasallader som var jättegoda och stora. Vi strosade runt på stan och kollade butiker, fick även varsitt ärende uträttat med väldigt fina resultat. Någon kommer om precis två veckor att få veta vad.
Senare på eftermiddagen mötte jag upp min date från förra veckan på en fika och lite mer strosande på stan. Nu har jag nyligen ätit middag och ska återigen möta denna unga man. På återseende!


Feeling fine



Trotsade träningsvärk och regn och begav mig till gymmet för ett Shape-pass! Väl på plats stod Linn redo på golvet, ovetandes om min plan att gå dit, suprise suprise! Känns grymt, tränar ju aldrig flera dagar på raken annars, men som arbetslös har jag typ ändå inget bättre för mig?
Ikväll blir det sushi och mys hemma hos Linn med massa mysiga brudar! Det ser jag fram emot ska ni veta!

Chicago here I come!



Här och med avslöjas datumet och platsen för min kommande lilla "flytt" - Chicago är nu bokat från den 8e sep till och med den 6e dec för del ett. Del två äger rum efter jul och nyår eftersom jag kommer befinna mig i Mexico med familjen och kusinerna då. Jag kommer alltså att vara borta i totalt sex månader men med ett uppbehåll på ca en månad. Jag kommer att bo hos en familj som har sommarhus nere i Torhamn där min familj också har sommarhus, så på den vägen har vi lärt känna dem. Det här ska bli hur roligt som helst, jag ser verkligen fram emot att få resa iväg och uppleva USA framöver. Det ryktas ifrån familjen jag ska bo hos att det är 25-30 grader och sol, samt att jag bör packa mest sommarkläder och något lite varmare tills om några månader, känns underbart!
Jag kommer givetvis sakna alla er mina kära vänner, och min familj och släkt! Men på något sett känns det som om jag inte ska vara borta så länge i och med att det är uppdelat i två perioder, och kommer kunna träffa alla därimellan!

Duktig nu, skitdålig innan


SATS Shape


Jag har precis upptäckt något jag aldrig tidigare sett, och jag vill aldrig mer se det igen! Skräcksiffror på vågen som berättar att jag haft en lugn, festlig och ohälsosam sommar. Fy fan för fläsk!
Igår var jag på PulseCore med Linn, idag BodyPump och imorn blir det Shape vid Medborgarplatsen! Något måste hända, gärna snabbt.


My weekend

Har haft en riktigt mysig toppenhelg! Lördagsmorgonen började med en välplanerad och väldigt god brunch hemma hos Emma där det bjöds på surdegsbröd, smoothies, färskpressad juice, champagne, morotstårta, frukt och massa annat gott! Lite fnittriga och glada vart vi upphämtade och åkte till Prestons landställe på Muskö, ungefär en timmes bildfärd. Väl på plats korkade vi upp, pratade strunt, grillade massa gott som matchades med olika tillbehör. Trevligt och gott med andra ord! Vi lekte lekar och skrattade mycket. Dagen efter var vi alla nog lite lagom trötta och mysiga, resultatet blev Mc Donalds på hemvägen. Mycket lyckad helg med ett bra och härligt gäng!


Nattbloggande


Undra vad som väntar oss imorn 10.30?

Den här fredagen har vart satans värdelös, har inte fått något vettigt uträttat alls förutom mina chokladbollar som jag bestämde mig för att baka kl 22.30! Jag tror däremot på en betydligt bättre dag imorgon, då den ska inledas med champagne brunch hos Emma, och uppföljas med en tripp till en kompis landställe för lite mys, fest och lantliv! Jag tror det kommer bli toppen! Champagebrunchen är väl ett sett för Emma att tacka oss nära vänner för att vi är så underbart fina och härliga... (Samt att hon fyllt hela 20 år och ska firas.. såklart!) Och oj vad det ska firas vill jag lova!
Hur som helst, god natt mina kära, nu ska jag fortsätta packa lantkläder och lakan!

Mamma kallar det vardagslyx


Nespressokaffe och 86 % chocklad, mums!

Förresten så gick min date bra igår, väldigt trevligt! Nog om det, idag fyller världens bästa Emma 20 år! Störst grattis till dig min fina vän! Ska mötas upp senare ikväll för ett glas vin och lite firande, det ska bli mysigt.
Hitintills idag har jag bara städat lite, gjort ansiktsmask och färgat ögonfransarna, vet inte vad jag ska hitta på här näst?
Köpte förresten en ny kamera igår, en Sony, så jag provar mig fram just nu för att se om jag är nöjd med mitt köp. Bilden är tagen med den nya, och det får väl godkänt!

Onsdag


Hej alla!

Hej mina vänner, familj, och randoms (?)! Är ni supernyfikna på att höra vad jag sysslat med idag, som om ni inte redan visste? Jo, idag har jag vart och tränat Shape, mycket bra då jag blev varmast och rätt trött i kroppen. Skönt! Mötte sen upp Linn för en lunch och skvaller på Snaps, åt en god parma/fetaostsallad och sen gick vi till Ringen Centrum en sväng. Det var min dag!
Men ikväll ni, ja då ska jag på date! Hehe, jajamensan det ska jag! Och innan det ska jag försöka hinna med att köpa en kamera, vill verkligen hitta en bra. Kanske får ni höra imorn hur det gick, men det återstår att se!

Förslag på bra kamera under 2000 kr?

Jag letar efter en bra ny kamera! Med bra menar jag att bilderna blir klara, färgstarka och har bra bildstabilisering även utan blixt. Jag är så trött på min Canon IXUS som alltid ger grumliga och matta bilder, supertrist att fota då! Jag vill se lyster och färger, verkligheten! Har ni några bra tips så säg jättegärna till!


Så mycket tid


Kassen med kläder som går mig till låren

Jag njuter verkligen av min ledighet, och det verkar inte som att folk kan förstå det. Ledig, skönt, va? Ja, det är väl underbart att några veckor om året få känna sig helt fri och utan krav, speciellt när man smider planer inför sin egen framtid. Idag har jag suttit med min Au Pair-ansökning i säkert två timmar och bara skrivit och tänkt, sökt information om visum och körkort i ytterligare timmar, och fortsatt och slutfört min garderobsrensning. Fick lite insperiation av Norrlands om att rensa kläder, hehe, och för att kunna packa upp från London. Nu är det klart, och jag har gjort mig av med kläder jag haft förvarade någonstans i rummet sen typ sjuan och lagt i en proppfull, stor kasse. Jag har ju uppenbarligen problem med både shopping och lider av separationsångest. Men nu ska det skänkas till de fattiga!
Imorn ska jag träna "Shape" på SATS Medborgarplatsen vid tolv, aldrig testat förut så det ska bli spännande. Sen ska jag väl äta lunch och kanske träffa någon såndära vän?

Att lämna barn på skolan

Jajamensan, idag har jag lämnat min söta lillebror på Jensen Gymnasium Södra. Följde honom till dörren och kramade om honom innan han gick in genom dörrarna, för att sedan möta upp honom för en lunch på Divotti. Däremellan hann jag med rätt mycket, som att träna på SATS och sen fika med Rebecka som jag stötte på, samt införskaffa mig en ny kalender. Efter lunchen gick jag och Anton lite på stan och sen hälsade vi på min gamla arbetsgivare George i Gamla Stan, han bjöd på fika och erbjöd Anton extrajobb, wei!
Ikväll ska jag laga middag till familjen och kolla på Danska Hollywoodfruar!


Lilla, söta Anton

Jag läser Antons schema över lunchen på Divotti

Fina kalendern, nu ska här planeras

Norrlandslördag och F12

Firade lite allt möjligt hemma hos Norrlands igår, att de fått lägenhet, att de fyllt och fyller år, och sådant härligt! Vi drack vin och snackade, sen avslutade vi kvällen på härliga F12. Var så skönt att vara utomhus hela kvällen, hade aldrig klarat en instängd nattklubb, aldrig! Tydligen var det någon typ av bögafton i ett av rummen och på en av terasserna vi råkade hamna på, men det var skoj!


Kristiina och jag

Fredagskvällen hos Carro

Spenderade fredagskvällen hemma hos Carro för att fira att hon fyller 20! Det bjöds på vin och mängder av olika plockmat, mycket gott! Senare på kvällen drog vi till Magenta och avslutade sedan kvällen på White Room. Tack för en bra kväll Carro!



Skönt att man har olika smak!

Älskar både shortsen jag fick av Anna plus jeansbyxdressen, och därför bär jag båda i protest idag för att visa Anna att de visst var snygga plagg. Om du ändrar dig så säg till! Har spendert en stor del av dagen på stan med Emma, köpt present till Carro som fyller år, druckit vin på Utekompaniet och spanat i butiker. Mys!
Ikväll på fredagen den trettonde kan allt hända!


Shortsen

Vinet

Emma

Shoppingen
Kvällens, jeansdressen

Det började bra

Såhär fräsch och fin var jag innan festen jag hade i helgen drog igång, lägger upp resten imorn eller något för er nyfikna! Dock måste jag erkänna att kameran glömdes bort rätt duktigt under kvällens gång då det fanns så många att prata med, så många att dansa med, och så många att ha roligt med!




En kväll med norrlands

Har spenderat en skön kväll hemma hos norrlands på Folkkungagatan i deras nuvarande hem, det har letats nya lägenheter då deras kontrakt går ut den sista, samt skrattats och ätits. Så vet ni någon som har en bra lägenhet i Stockholm för ca fyra glada och duktiga tjejer, så hör av er! Bums!
Dessutom hade Anna gjort en storrensning av garderoben och jag och Linn fick gå lös på hennes gamla kläder. Jag gjorde många bra kap, stort tack Anna för att jag fått tre nya outfits - helt gratis! Jag borde ta lärdom av dig och göra en liten (läs megastor) utrensning i min egen garderob för att få plats med allt från mina fortfarande ouppackade resväskor. Men det känns så olockande.


Me like, nya kap! Stort tack Anna!

Lite sol på altanen...

...Och en smarrig, vegetarisk haloumi-sallad till det! Har suttit ute i bikini och läst tidningar och ätit min goda lunch på altanen, känns som om sommaren inte alls är slut som alla säger. Ikväll firas det med vänner på Norra Bantorget! Hoppas värmen håller i sig något så man fortfarande kan ha på sig något sommarsvalt!




Mysdag


Divotti

Har spenderat en stor del av dagen med mami, började på söder för att uträtta ett litet ärende på Efva Attling, och sen en jättegod lunch på Divotti på Birger Jarlsgatan 44. Man fick själv plocka ihop sin så kallade "hälsotallrik" utifrån en massa goda och fräscha alternativ. Vart för min del en lax- och bulgursallad med fetaost, rödbetor, marinerad spenat och rostade grönsaker, hur gott som helst! Jag rekomenderar det verkligen! Sen läste jag ut "Svek" av Karin Alvtegen som jag började på igår, och läste klart resterande 250 sidor på idag. Duktiga jag!
Nu sitter jag mest och deppar över att jag blivit förkyld! Så sjukt, alltid likadant! Dagen eller dagarna efter att jag tagit upp träningen blir jag sjuk, det händer jämt. Min kropp vill tydligen att jag ska vara tjock och ohälsosam, fy!

Människa igen



I helgen hade jag och min lillebror fest ihop, som jag sa till mina vänner - ett spännande experiment. Men alla verkade ha väldigt roligt och musiken var på långt in på natten. Så det var lyckat! Igår var jag en slagen hjälte men idag var jag tillbaka på banan igen. Så idag har vi städat lite, handlat och sen har jag vart på BodyPump på mitt älskade SATS. Det var så enomt skönt att träna tills jag skakade, var helt svag i benen efteråt. Jag har ju inte rört en fena på fyra veckor så det var garanterat välbehövt.

Stockholm i mitt hjärta

Jajemen, sen igår är jag hemma! Spenderade kvällen  med mina vänner på Gröna Lund, sprang från Insane till Extreme och runt, runt! Hade väldigt kul, haha! Ibland måste jag erkänna att det är sällskapet som gör en viss attraktion roligare än den är, som när någon (läs Emma) gallskriker trots att man själv inte tycker det är läskigt!







Scandic en torsdag

Sista kvällen i Blekinge avslutades på nybyggda Scandic Hotell precis vi vattnet, mycket fint! Åt grillat och drack vin med familj och lite vänner!





Tänk att ha varit gift i 20 år!

Idag firar mina fina föräldrar sin 20-åriga bröllopsdag! Heltokigt, det är lika länge som hela mitt liv! De har firat med champagne, ost och kex, jag själv får vara med på ett litet hörn på middagen ikväll. Men inte har väl jag lidit för det, suttit i solen och läst 150 sidor ur min bok och blivit brun i stället. Inte helt tokigt det heller, hörde att det var dåligt väder i Stockholm...



Torhamn

Sen Gotland har jag spenderat mina dagar i sommarhuset i Torhamn med min kära familj och släkt, det händer inte mycket, men man får väl göra det bästa av situationen. Vi har solat och badat, varit på fest, haft middagar, kört femkamp och volleyball med mera. Men mest av allt gör man ingenting, och det är lite jobbigt i längden. Men här kommer hur som helst lite bilder.

Pappa och jag på middag hos morfar och mormor
Vinnaren själv i fem-kampen, farmor i bakgrunden
Mami och jag under fem-kampen

På 40+50-årsfest
Mamma oh jag efter ett uppträdande till Lena PH

Släktkalas, moster Ann, jag, mormor, mamma och min gammelmormor

För er som inte sett Gotlandsbilder än


Lisa, Jag, Kristiina & Linn utanför Kallis

Linn, Kristiina och jag förfestar

Jag, Linn, Charlie, Daniel & Fredrik på Gutekällaren

Helena, Joanna, jag, Jennifer och Lisa på väg mot Kallis en varm dag

Emma, Jag, Jonas, Preston & Lisa redo för fest

Draget på Kallis, underbart!

Emma, Joanna, Helena, Linn, Sean, jag, Kristiina och Lisa på fördrink på Visby Strand innan Kallis

Här lunchar jag, Emma, Helena och Lisa, goda ceasarsallader och burgare!

Efter bad - jag och Lisa

Sista middagen med hela tjejgänget

Vad gör man inte en lördagsnatt på landet?



Läser bloggar och spelar Harpan, har ni några andra bra tips på underhållning såhär på kvällskvisten?

RSS 2.0