Fossingarna tillbaka på jobbet


Tillbaka till vardagen

Första dagen på jobbet efter två veckors semester har gått väldigt bra, det är bank holiday här i England idag vilket betyder röd dag. Så det var sjukt mycket folk ute och handlade vilket resulterade i en totalt proppfull butik och mycket spring, riktigt kul start på veckan. Att tillägga är ju att det är rätt kul att lönen för en gångs skull är mänsklig dessa röda dagar (= tjänar lika bra som en vardag efter sex i Sverige). Provade massa nya skor som kommit in, men väntar fortfarande på ett annat par som jag suktat efter. Finns i en annan färg i butiken så jag provade modellen som tyvärr inte var jätteskön... Så får se hur det blir med köp!
Som jag sagt tidigare så har inte mina fötter vart så dåliga som när jag började jobba ca 40 timmar per vecka i högklackat, och festklackar på det utanför. Så Emma tyckte de såg så hemska ut att hon hellre gör pedikyr på mig än låter mig gå omkring som jag gör, efter två veckors semester tyckte jag att de började bli rätt fina... Men inte då!
Gick och storhandlade mat efter jobbet, har tänkt dra igång allvaret gällande sommarformen nu! Köpte massor av färska grönsaker, lax och kyckling. Köpte så mycket att jag säkert har för en veckas tid utan att behöva handla igen, haha, skönt om det faktiskt räcker en vecka! Kylen säger dock stopp nu, fullt!

Back to life, back to reality

Sista dagen på semestern är nu mera över, vi har precis vart och sett filmen Sex and the City 2. Jag kunde inte förstå att jag stått så nära de där människorna i verkligheten, men det har jag. Älskade filmen. Älskade kläderna! Jag vill se den igen snart. Helgen har vart jättetrevlig, Linn har haft sin familj här på besök så hon har spenderat mycket tid med dem. Men vi hade familjen över på vin i vår lägenhet igår i alla fall, så lite har man sett av dem. Vi andra (jag, Emma och Joanna) har vart på matmarknad och suktat efter godsaker, provsmakat ostar och diverse annat gott. Sen har vi tränat, shoppat lite, kollat på film och bara haft det allmänt mysigt! Imorn är det jobb som gäller igen, planen är att gå ut stenhårt och bara öka (som jag tror att ett visst tjejgäng jag gillar hade uttryckt sig.) Här kommer lite bilder ifrån marknaden igår.




Coquine

Fredagskvällen spenderades i South Kensington på diverse baren/pubar, vilket var mycket mysigt! Det blev en lugn kväll där vi mest pratade och umgicks. Första stället hade jag läst om i en flygplanstidning, och det var jättefint med alla glasdekorationer! Idag regnar det ute, Linn är med sin familj, jag Emma och Joanna vette sjutton vad vi ska hitta på?

Heldag med Emma

Har alltid lika kul med denna tjej, började dagen på gymmet där vi svettades satan med alla svarta stora killar som bara älskar oss. Sen har vi mest glidit runt och vart lediga, ätit tvårätters lunch och gjort lite nödvändig shopping. Nu ska vi alla fyra tjejer ut och äta/dricka lite vin och sen får vi se vart kvällen slutar. Only time can tell.
te

SATC 2









Underbara bilder från kvällen, hade jättesvårt att koncentera mig på att både fota och faktiskt titta på personerna! Tror alla bilder är Emmas för mina vart så dåliga. Men det spelar ingen roll. Förstår ni hur nära dem var? Helt tokigt! Hade ett enromt adrenalinrus i säkert femton minuter och var helt till mig, precis sådär som man ser på TV och inte förstår hur folk kan bete sig som de gör. Vi tryckte på folk som om dem inte fanns, tänkte inte på annat än att se så bra som möjligt och komma nära. Det lyckades vi väldigt bra med också, efteråt var både Emma och jag helt slut, som efter ett hårt träningspass med både fysisk och psykisk mörbultning. Men det var underbart, vilken upplevelse att se dem alla!

PRECIS

Jag och Emma är precis hemkomna ifrån att ha stått och väntat i tre timmar för att se stjärnorna ifrån Sex and the City. Och vi har sett dem, på armlängs avstånd! Bilder kommer! Vi var helt hysteriska, jag och Emma är totalt slut på energi efter urladdningen. Vi ska se filmen på söndag, jag dör av längtan!

Jag skypar med Emma


Emma beskriver hur man tappar ett ägg

Semesteräventyr





(Linn var med på middagen, men kände sig hängig och gick hem innan kameran kom fram)

Både jag och Emma har ju semester nu, och veckan ut! Och det tar vi vara på till hudra procent, igår turistade vi och kollade läget vid London Bridge, mest för att se om den stod kvar vilket den gjorde. Sen strosade vi runt i Covent Garden, fikade lite och sen gjorde vi kycklingsallad till middag hemma hos Joanna med Linn. Emma och jag firade semestern med bubbel och sen blev det pyjamasparty hos Emma för min del. Idag ska vi göra något ytterst spännande! Vi ska åka in till stan för att se Sex And The City-gänget på premiären, hela gänget ska tydligen gå på röda mattan utanför biografen - hur häftigt? Så där ska vi stå och spana!

Engelsk mark, London, hemma

Åh så skönt! Nu är jag tillbaka där mina skor bor! Flygresan gick bra, sov mest i nackspärrsposition, sådär jätteskönt ni vet? Nu sitter jag i vår lägenhet som mäter säkert tjugoåtta grader, har vart och letat en pinne på gatan för att ställa upp fönstret med. Det vankas bra väder! Imorn ska jag hänga med Emma och besöka gymmet för första gången på två-tre veckor. Vi hörs mina vänner, tack alla Stockholmare som förgyllde min vistelse, Norrlands och Zlatan räknas också!

Vad har egentligen hänt?


Före och efter?

Jag har under mina dagar här i Stockholm hunnit reflektera lite kring vad som egentligen hänt med mig som person sen jag flyttade iväg till London. Har jag mognat, lärt mig något, förändrats, eller har det inte hänt någonting? Vad jag själv märkt av sen jag kom hit är väl att jag blivit mer frispråkig och ärlig, samtidigt som jag vet när man bör bespara någon på too much information, jag tror dessutom att jag blivit betydligt artigare (framförallt mot personer som jobbar i servicebranchen..) För övrigt har jag inte själv lagt märke till någon större förändring än att jag är spontanare och om möjligt öppnare mot okända personer, som om jag vill förstå dem och behandla dem på ett bra sätt. Och det känns ju bra? Förhoppningsvis har jag även mognat som person och tack vare alla nya erfarenheter jag samlat på mig när jag tvingats lösa diverse problem och hamnat i oväntade situationer. Om det är som jag tror, är jag inte nöjd än, jag vill bli en bättre människa!

24 maj

Imorn vid den här tiden sitter jag på ett plan tillbaka hem till London, har haft en jättekul och intensiv vistelse här i den lilla staden.Har hunnit med att träffa många favoriter och besökt efterlängtade ställen så som Fåtöljen, Mosebacke och Utekompaniet. Har vart riktigt trevligt, men jag är redo att åka tillbaka nu.
Dagen har spenderats på stan med min farmor, vi har ätit lunch i Östermalms Saluhall och strosat runt i solen och fikat på Utekompaniet. Jättemysig dag! Några minuter av eftermiddagen spenderades hos en tatuerare, var jättenervös innan första nålsticket gick genom huden. Visst var det obehagligt, men det var inte alls så farligt!

Farmor min

Det lilla tatueringsbåset

I Stockholms innerstad

Var och shoppade med lillebrorsan idag, vi letade kostym till hans bal och skolavslutning, samt lite "säsongsshopping" för min del av det jag missat. Hittade en randig tröja, en solhatt, solglasögon och ett armband till mig, resten var rätt så tråkigt? Tacka vet jag Primark och H&M. I natt sov jag femton timmar för att ta igen det jag missat de senaste nätterna, men jag är nu tröttare än allt ändå! Imorn blir det till att möta farmor på stan, det ska bli kul!


Lill-Bond

Perfekt hemmagjord pizza!


Collage


Om igår

Gårkvällen började med grillmiddag hos oss med en del av familjen och släkten, slutade med utgång för mig och David. Inne i stan mötte vi upp Amanda och Ormen för att dra vidare till Collage och därefter White Room.



Idag mår jag som jag förtjänar..

...Men det blir väl så när man festat med Norrlands, Zlatan, Berns nattklubbschef Martin, Oscar Durling och gänget! Mosebacke, Folkkungagatan, F12, Berns, Solidaritet.
Nu sitter jag med hatten på, på min altan med Siri, och försöker njuta av det fina vädret!








Kvällsuppdatering

Sitter hos Norrlands på Folkkungatan och dricker vin, har just lämnat Mosebacka och snart bär det av till Cafét. Jag älskar mina Norrlands! Vi sitter och planerar inför hösten!

Jag älskar denna människa!



Jag vet ingen knäppare, skönare eller tokigare människa än Maya. Är otroligt ledsen att jag inte kommer kunna medverkar på en av hennes stora dagar, det kommer bli Galet med stort G. Maya, jag ska gottgöra dig, jag lovar!

Kortklippt


Underbar dag i solen


Mami

Pappa och jag

Känns som jag prickat in rätt dagar i kalendern, solen har skinit hela dagen och det har vart hela tjugofyra sköna grader! Började med att klippa mig (kort som en kille) för att sedan möta upp mami och papi och äta på mitt favoritcafé Fåtöljen på Hornsgatan. Det blev mina båda älsklingar, kycklingsallad med smält mozarellaost på och fetaostcréme och till efterrätt deras efterlängtade kladdkaka (bäst i världen). Resten av dagen spenderade mamma och jag i Tanto på en filt i bikini med vindruvor, hur skönt som helst. Någon i London som är avis..? Nu sitter jag på altanen i shorts och linne i skuggan och bara lyssnar på musik, väntar på grillspett och sen vin med några av mina favoriter.

Svedala


Resklar

Mötet på Skavsta, svenska flaggan

Sitter hemma i soffan och har precis druckit the med mami och ätit knäckebröd med ost och skinka. Ätit grillat med pappa och Anton och suttit ute på altanen i solen. Jag är i Sverige, här för att bara mysa med familjen och ta det lugnt. Vill bara vila upp mig, äta god mat och goda saker som inte finns i England, sova gott i min sköna säng på mina perfekt fluffiga kuddar och glida omkring. Nu när man är i småstanden kan man ju ta det lite lugnt. Men om några dagar ska jag tillbaka hem igen.

I'm flying high



Väskan är packad, jag är som tur är inte packad, taggad är jag däremot. Har på mig bästa byxorna, finns inga bättre, jag är snygg och bekväm. Kan det bli annat än bra? Mycket spännande som väntar, trots att jag egentligen redan sett allt, vet allt. Jag är glad.

Jag ska bli snygg



Igår köpte jag två tunna linnen i svart och ett i vitt, lång underbar aprikosklänning, idag köpte jag den vita långärmade spetströjan med puffärmar, och underkläderna och bikiniöverdelen köpte jag också igår. Man kan nästan säga att jag behövde allt. Ungefär.

Imorn lyfter jag



Min lilla resväska och jag

Igår dracks det gott vin, passionfruitdaquaris and åktes cykeltaxi, idag är en ny dag. Började dagen med en god hotellfrukost för att sedan traska ut i det varma och soliga vädret, termometern visade tjugo grader. Riktigt bra. Har under dagen packat väskan, traskat till gymmet för att väga den då jag inte har någon våg, traskat tillbaka hem med ett stort leende på läpparna. Tolv kilo, jag har lyckats! Ingen övervikt på mig inte, jag kan till och med packa ner lite till!
Åt årets första glass idag, en Magnum Classic fick det bli, enkelt och gott. Den var min färdkost innan jag promenerade bort till Hammersmith och Themsen för att bara njuta av vädret och rensa tankarna. Sen vart det ett besök på banken och lite shopping på Primark. Nu ska jag få i mig lite mat, magen bara skriker av hunger. Later!

Tack för solglimtarna

Har sett solen idag! Det känns helt okej. Vart på banken i High Street Kensington och löst några av mina problem (tack och lov), ätit lunch med Linn, glidit omkring och även shoppat en del! Nu ska jag iväg och träffa en svensk läkare, någon som kan gissa vem?



Fulast vinner



Ledig


Ungefär som min mamma skulle sagt?

God dag mina vänner! Sitter i soffan och myser i mina sovkläder och lyssnar på musik, har ätit en god frukost och tittat på Anna Anka söker assistent på TV3 Play. Jag har ju två veckors (betald) semester, jag är ledig i hela två veckor framöver. Varför stressa? Vid ett ska jag möta upp Linn utanför hennes jobb så ska vi äta lunch och gå till banken. Sen ska jag gå förbi jobbet och ordna lite saker, sen vette sjutton vad jag ska syssla med?

En rätt ovanlig kvarterskrog




Jag och Linn åt middag med Emma, hennes mamma Maria och Joanna på en mycket trevlig restauang vid Holland Park. Den låg mitt ibland de fina husen i ett fancy kvarter med vita och pastellfärgade hus med nymålade fasader. Själv åt jag två förrätter - pilgrimsmusslor, choritzo och butternutsquashpurée samt tigerräkor stekta i vitlök, koriander, chili och lime. Det var smarrans. Sen fick vi ju halva priset på notan, precis som vanligt, tack underbara Emma som jobbat till sig ett Taste London-kort. Och precis som vanligt var ju sällskapet kalas, mina favorittjejer!

En heldag på vift

Efter en riktigt risig natt för min del med extrem rethosta somnade jag vid halv sjutiden i morse och var vaken igen nån gång innan elva. Linn bjöd på jordgubbar och hallon som förgyllde morgonyoghurten innan vi drog iväg på äventyr. På agendan fanns Camden Market samt en sväng förbi stan och sen middag med Emmas mamma. Allt har vi hunnit med på ett smidigt och mysigt sätt. På Camden market gjorde jag några riktiga kap i form av en skinnväskan, ett peacehalsband samt en god kycklingfajita (säger väl en del om mig som person att jag kallar mat för kap..?) Mycket nöjd! Inne i stan blev det en resväska och hostmedecin som ska ta mig ur mardrömshostan som håller mig på halster hela nätterna. Då menar jag ordagrant, sov inte en minut innan halv sju i natt.








Camden Market here we come



Nu ska vi iväg och rocka på Camden Market, se om vi hittar nåt trevligt! (Glömde trycka på "spara och publicera" kl 13.14 idag)

02.45


Linn, sömnprataren

"Hihi.. fniss..Can I speak some swedish with you..?" - Linn pratar i sömnen, precis som vanligt. Numer pratar hon engelska i sömnen men verkar vilja hålla sig till svenska språket?
Själv sitter jag och lyssnar på musik, kan inte sova, bara hostar. Superjobbigt.

Day 'N' Nite

http://www.youtube.com/watch?v=VrDfSZ_6f4U

Sitter i soffan och diggar för mig själv med ett extremt fånigt leende på läpparna, haha. Tänker på endast en sak när jag hör den.

Closer

Okej, summan av kardemumman för dagen - jag har klarat av att visa väskor för typ alla mina kunder idag! Vad min manager fortfarande måste se för att bocka av mig är
- Att jag öppnar och visar väskans insida
- Ber kunden kolla hur väskan ser ut i spegeln tillsammans med skorna
Brukar alltid uppmana dem att kolla med väskan i spegeln, men det har hon väl inte sett än helt enkelt. Att öppna och visa insidan är jag väl helt ärligt inte så bra på. Tar det när jag kommer tillbaka efter två välbehövda veckors semester!
Vi har precis fått in en übersnygg gråbeige väska med runda nitar på som jag vill ha, har tyvärr inte tillräkligt mycket av min 50% rabatt kvar för att kunna köpa den för halva priset (man får faktiskt inte handla hur mycket som helst..). Vet inte om jag ska smöra in mig hos någon av kollegorna som vill dela med sig?

Jag är allt bra duktig jag


Min och Emmas namnsdag

Har fatt massa berom utav min chef idag nu när hon ser hur jag visar extra väskor och accessoarer till kunderna, malet är varje kund - sa numer fragar hon mig vilken väska jag visat kunden sa fort jag haft en kund. Stenhart, men en bra skola! Jag har haft overraskningsbesok av Emma och hennes gulliga mamma som är här, roligt att de kom forbi! Det är en stor dag for Emma, eftersom hon heter Sofia i mellannamn, och idag är det faktiskt Sofia som har namnsdag. Dock är det en storre grej i hennes familj än i min, sa hon firas betydligt mer än jag. Har jag ens blivit grattad av nagon annan än henne?


God morgon mina vänner


Fejkkaffet, borde de inte varnat?

Slutresultatet

Vädret utanför förnstret ser för första gången på länge rätt trevligt och utbjudande ut, termometern säger tretton grader och ögat sol med lite, lite moln. Då känns det plötsligt lite tråkigt att behöva jobba en lördag igen, eftersom helgpassen inte ingår i mitt ordinarie schema. Sitter här och äter frukost, hade vart så sugen på en kopp kaffe, men det gick inte riktigt som det skulle. Jag och Linn hade köpt största budgetburken med kaffe, som visade sig vara vitt? Vitt kaffe, ok, spännande. Eller inte. Det var såklart inte kaffe utan ett pulver man ska blanda i kaffet för att det ska hålla sig varmt längre och bli krämigare, en stor skämtburk skulle jag säga. Det fick bli en kopp kanel-och äppelthe i stället, till det ägg, mozarella med tomat och sallad samt "kesogröt" med kanel och linfrön.
Dagens mål - bli bronssäljare på jobbet!

Fredagsmys


Matchande?

Sitter i soffan efter en heldag på jobbet, myser i mjukisbyxor och har druckit varm chokald med marshmellows och äter nu massa gott godis. Såg på anslagstavlan på jobbet att jag sålde mest på hela förra veckan, duktiga jag. Har fortfarande inte klarat av brons, måste visa en väska eller accessoar till varje kund innan jag få det. Det kan jag väl klara av, men helt ärligt, kommer man in och ska köpa typ ett par ballerina för 55 pund så vill man väl inte köpa en skinnväska för dubbla priset bara för att det i bästa fall matchar? Men, värt ett försök! Merförsäljning är målet. Imorn ska jag köra stenhårt halv ett till halv tio på Dune, därefter två veckors semester!

Mattillvaron



Såhär ser min nuvande mattillvaro ut, några utklippta recept som mamma hade med sig till mig, en skinksallad med mozarella och champinjoner, samt en hög kvitton ifrån de lokala matbutikerna!

Trettonde maj

Tillbaka på jobbet efter att ha varit krasslig ett par dagar, jag känner mig bättre men hostar lite fortfarande och har lite ont i halsen. Kände dock att jag gjort rätt i att komma till jobbet idag efter att ha träffat mysiga och trevliga kunder, jobbet handlar verkligen om kunderna, och har man en bra kund kan det lyfta hela ens dag! Jag har idag tagit väl hand om en italiensk kvinna som inte pratade engelska, hon letade efter ett par skor och en väska till klänning hon precis införskaffat. Hon pratade med mig på italienska och jag svarade på spanska, jag är tacksam att jag valde att lära mig det underbara språket. Det hela slutade med ett par snygga, rätt höga svarta klackar i mocka som jag själv har i blått. Hon var en av de kunder som jag känt att jag gjort en tjänst under dagen, och det är da jag vet att jag gjort ett bra jobb. Jag har gjort det jag är här för att göra - stå till kundens tjänst. Desstuom blir jag just nu utvärderad i det jobb jag gör, hur väl jag gör det och så vidare. Vi bedöms i ungefär trettio olika krieterier och jag har sex eller sju kvar att uppfylla innan jag är en bronssäljare. Det handlar om att alltid erbjuda fler produketer till kunden samt att veta vad företaget står for samt vilka mål vi ska uppnå varje dag. Det fixar jag inom en snar framtid.

Underbart avslut på en rätt dålig dag

Lugn, glad, harmonisk och uppspelt på samma gång. Jag vet inget som får mig att känna mig så rofylld som en lång promenad i min ensamhet, där jag bara hör mina fotsteg och mina egna tankar. Ingen musik behövs, helst vill jag bara höra mig själv och naturen. Det är något med mina långpromenader som ger mig helt ny energi och dessutom tid att uppskatta nuet jag lever i, nästan varje gång jag är på en långpromenad kommer jag på mig själv med att tänka på hur mycket jag trivs här och saker jag uppskattar i livet. Det blir som en rensning av sinnet där jag sållar bort och löser problem, samt tänker igenom min livssituation. Underbart att man kan kombinera det med motion. Jag gick i en och en halv timme längs Themsen bort till Putney Bridge och tillbaka på andra sidan, hittade urmysiga parker längs vägen samt en underbart fin thairestaurang precis vid vattnet och Putney Brigde. Jag kände mig som i en liten bubbla av upprymdhet. Älskar livet gör jag också.







Skokärlek

På besök i Linns butik Kurt Geiger, jag vill ha jeans/träskorna! Kostar 100 pund... Så i stället köpte jag nya sandaler på Primark för 3 pund (33 kr). Perfekt på Kallis i sommar, måste ju tänka långsiktigt!



Så arg att jag kokade

1. Jag trodde att jag bara fått betalt för 107 av mina 170 jobbade timmar förra månaden
2. Jag kom idag fram till att jag inte fått betalt för något den här månaden
3. Min (skit)bank har tagit 75 pund ifrån mitt konto för att de aktiverade en tjänst som kostar 2,5 pund i månaden som är till för att man inte ska underskrida 0 på kontot. Eftersom jag inte hade pengar på kontot när de tog betalt för tjänsten hamnade jag såklart under - med 8 pence (9 öre). Jag var så sjukt arg i morse när jag upptäckte det, varför rekomenderar en bankman en sådan tjäst när de känner till min situtaion då jag förklarade den?
4. Jag har fortfarande inte fått min pindkod, har haft banken sen 26e feb
5. Nu har jag vart på banken, de sa att de skulle ringa tillbaka till mig idag och så skulle jag få tillbaka mina 75 pund. De har inte ringt, vet inte om jag ska ge upp hoppet.

Jag hatar problem med pengar!

Jag stannar hemma


Jag borde bara få ligga kvar i sängen

Jag har ringt till jobbet och sagt att jag behöver stanna hemma idag, jag känner inte för att stå och hosta på kunderna, nysa bakom deras ryggar och stå i höga klackar när hela huvudet snurrar. Känner mig inte helt frisk med andra ord. Jag känner mig absolut inte katastrofdålig, men inte tillräkligt bra för att kunna utföra mitt jobb lika bra som jag brukar kunna när jag känner mig pigg, fräsch och på hugget. Vem vill ha någon som inte presterar?

Dåligt

Jag känner mig ju inte helt kalasbra tyvärr, hostig, snurrig och ont i halsen. Gick hem en timme tidigare ifrån jobbet och hade tänkt mig en stor kopp the med min nyköpta houng - då har jag ju glömt nyckeln! Utelåst för tredje gången sen jag flyttade hit, det känns ju bra. Hur ska jag kunna ha egen lägenhet?

SATC II



Jag längtar så efter andra Sex and The City-filmen som har premiär den 28e maj! Och hur vacker är inte Carrie?

Ätit och druckit


En av de relativt nyfunna favoriträtterna - auberginburgare med morötter och coleslaw

Kamomill, honung och vaniljthe med färsk ingefära samt hostmedicin borde ju göra susen? Andra tips mot hosta?

Im doing it for a thrill



Så vad blev dagens sysselsättning? Svaret är rätt trist, har tvättat, handlat mat, vart på jobbet och försökt lista ut varför jag blivit betald för 60 timmar för lite förra månaden, gjort nya naglar och promenerat. Inte mycket att hurra för, men känns rätt bra efter att bara ha sovit två-tre timmar under natten. Träningen ställde jag inte på grund av hostan och tröttheten.

Åh!

Finns det nåt värre än att vara übertrött och inte kunna sova? Jag hostar så jag inte kan somna så jag gick ner och la mig på soffan för att ligg-sitta upp och få friare luftvägar, inte hjälpte det, väldigt irriterande! Jag som har massa saker att uträtta imorn, fixa naglarna, hämta min väska på jobbet, eventuellt träna om jag känner mig frisk, handla lite mat och annat vi behöver, lämna tillbaka en blus med mera. Är ledig nämligen. Jag blir så ledsen, jag vill sova, försökte i två timmar utan resultat, nu är jag dessutom hungrig och skulle behöva en kopp the, men vill ju inte väcka Linn som sover.

Fikapause






Igår hade vi inget bättre för oss dagtid än att besöka vårt nya café här i krokarna, inredningen är shabby chic, det säljs hembakade kakor och vackra blommor i en och samma lokal. Det är ju så annorlunda kultur här gällande caféer och fenomenet fika existerar inte ens här, det finns inte ens ett ord för det. Att fika innebär ju att sitta ner och umgås på ett café över the, kaffe, kakor eller vad som, men det finns inte här. Här går man mest till caféer för att få i sig det man beställt och gå kort därefter. Det finns lixom ingen fikakultur här. Men på det här mysiga stället kändes det lite som hemma. Hur som helst, det blev mintthe för alla oss tjejer och olika bakelser på det, själv valde jag en jättemaräng med kakao på. Mums!

Chicken burger - well done please!







Kvällens

Nyss hemkomna ifrån middag och lite klubb, det blev fräscha burgare på stället i Paddington. Restaurangen var jättefin, men det tråkiga var att vi var de enda kunderna. Helt ensamma i en restaurang som säkert tar närmare sjuttio pers. Men maten och sällskapet gjorde susen, åt med en killkompis vi träffat i Visby tidigare och hans vänner. Därefter ville grabbarna festa medan vi tjejer var rätt trötta från kvällen igår, men vi hängde hur som helst med en liten sväng. Det vart en mycket lugn men trevlig kväll. Nu sitter jag uppe och väntar på att vinka av Kristiina som ska åka hem igen efter några mycket bra dagar här, har vart mycket trevligt med hennes sällskap.


Sid, Kristiina och jag



Hej vad det var livat

Bilder från igår






Lördag i all ära

Dålig uppdatering på den här bloggen! Vad sysslas det med? Har ju Kristiina här, kalaskul! Vi har vart ute och ätit på en grekisk restaurang, fikat, vart på Jalouse (igen) och massa annat trevligt. Ikväll ska vi ut och äta i Paddington på ett ställe som heter Smith, hoppas att det är ett bra ställe. Jalousebilderna kommer sen!



Som ett brev på posten



Hur gulligt av Kristiina att komma med svenskt godis, grovt bröd och en müsli som Linn önskat? Kan meddela att godiset redan nu är slut! Toppenpresent, tack så mycket!

Man skulle kunna tro att vi var fler

Ska man behöva tolv olika duschproduker på två personer? Det är frågan!


Vädergudarna, hör ni mig?


Lika bra väder som i Visby-09?

Idag är vädret utanför inte alls skoj, grått och riktigt trist, bara 8 kalla grader. Vad kom det här ifrån? Vi som haft sol och bra väder, snälla rara kom tillbaka! Jag vill ha sommar och sol, kunna gå i blommiga klänningar eller jeansshorts! Kom igen nu vädret.

Vi väntar finbesök


Denna vackara kvinna ska förgylla vår tillvaro i London i några dagar framöver, soffan står här och väntar på dig Kristiina. Det blir andra gången vi gör London ihop!


Sushi på Oxford Street

Bank Holiday

Idag ar det rod dag i England, vilket betyder att det finns massor av potentiella kunder runt om i butikerna. Sitter och tar det lugt nu innan mitt pass drar igang om tio minuter. Morgonen spenderades med Emma och Joanna pa gymmet, kul att man kan svettas ihop tycker jag! I och med att det ar rod dag idag jobbar jag bara fyra timmar, men betalningen ar den dubbla. Trevligt med ett kort pass ibland. Ikvall blir det middag med tjejerna hemma hos oss. Hoppas allt ar toppen med alla er dar hemma!

Afternoon Tea





Hade ju totalt felbedömt läget av hotellet vi skulle till, eller snarare hade jag tagit för givet att jag av någon outgrundlig anledning visste vart det låg utan att tidigare någonsin hört talats om det eller ens kollat adress eller karta. Så vi åkte fel. Ingen annan hade heller kollat vart det skulle ligga, men ändå! Vid halv fem gled vi in på hotellet och slog oss ner i sofforna till lugn och skön jazz/ loungemusik. Det serverades tea, lax/skinksmörgåsar, scones med sylt och grädde samt tre sorters goda kakor. Väldigt, väldigt mysigt! Höll på att sluta tokigt då vi totalt missuppfattat att deras specialerbjudande krävde en utskriven kupong, men Emma räddade oss med sitt "Taste London"-kort som gav oss halva priset. Det var grymt!

Pics från igår









Vi fortsätter med lyxsöndag

Hade en jättetrevlig kväll igår då vi började med pizza och vin i vår lägenhet med besök av Emma och Joanna. Sen gick vi i regnet och åkte lite buss till Marvel som vi blivit rekomenderade att besöka av en äkta londonbo, mycket cool inredning och bra musik samt absolut godkänt vin till bra pris. Efter det traskade vi vidare i regnet till Diva Beach där vi mer än allt skakade rumpa i riktig Sean Paul-anda, Emma var bäst ingen protest. Bilder kommer!
Nu ska vi iväg på Afternoon Tea på Radisson vid Harrods - mys!

Brittish Museum









Det blev en eftermiddag på Brittish Museum där vi först fikade med scones och därefter så guidade Joanna oss bland mumier och liv-symboler. En mycket trevlig eftermiddag. Ikväll blir det hemlevererad pizza, vin och lokal utgång.

Nu ska jag bli fit for fight!


Dagens träningsoutfit

God dagens mina nära och kära! I morse var jag uppe vid halv nio efter att ha vaknat av mig själv, satte mig i soffan med en filt, Svenska Hollywoodfruar och på det en god frukost bestående av en liten omelett med paprika, kycklingskinka och ruccola samt yoghurt med linfrön, kanel och russin. Nu, ett par timmar senare är jag redo för gymmet!

Oh what a day




Summan av kardemumman från den här dagen - helt klart tio av tio! Sålde jättebra på jobbet, har aldrig sålt så mycket som idag! Så om någon skulle fråga om jag är nöjd, skulle svaret helt klart bli ja! Har druckit en supergod fruktsmoothie med blåbär, hallon, jordgubbar och yoghurt till mellanmål, från ett ställe som heter Boost som alla tjatat om, nu förstår jag varför! Gjorde även ett kap idag trots mitt lilla shoppingförbud som jag försökt mig på - ett par likadana haremsbyxor jag köpte förra veckan fast i beige.
Efter en toppendag på jobbet kommer jag hem och har lyan full med brudar (dvs tre stycken) myspys med lite snicksnack och försök till planering av morgondagen. Än så länge är min plan
- Skypa med mami och papi
- Gymmet med tjejerna
- Dusch och lunch för att sen möta Emma och Joanna
- Beroende på väder London Bridge och/eller Tate Modern (muséeum)
- Middag med samlad trupp?

RSS 2.0