Längtar något fruktansvärt


Jag vill, jag vill!

Jag vill ha vår, helst sommar, men vår vore helt ok! Så att säga... Tänk att få gå med skinnjacka i stället för päls, Converse i stället för stövlar, bikerhandskar i stället för lovikavantar, ni fattar grejen! Jag bara längtar, helt tokigt mycket! Speciell efter vårboosten i London för ett par helger sedan!

Good to go


Perfekt dag för plugg

Finns det något bättre sätt att spendera en söndag på, än med träning och en massa plugg? Ja, antagligen. Men inte för mig, inte idag. Så egentligen, nej.
Är frisk och kry nu efter min halsfluss, är igång med träningen, och har bokat upp mig på flera pass den kommande veckan - nu gäller det! Har ju inte tränat ordentligt på flera månader av flera olika skäl, allt började väl egenligen när jag skadade knät i USA, sen dess har det följts av massa förkylningar, resor och sjukdommar som satt stopp för träningen. Nu har jag inga som helst ursäkter, så nu kör jag! All in!

Söderbönor




Spänningen var olidlig

Spenderade fredagskvällen på söder, gröna söder, med Emma, Joanna, Hasse Aro med flera. Dock hörde inte Hasse Aro till vårt sällskap, men av en händelse befann han sig på samma bar. Vi började pubrundan på Bara Bistro Bar, vidare till Nada, sen till Roxy och så avslutades kvällen på 54an. Herre gud. De tre första barerna var trevliga, personliga, spännande och nya, en bra känsla helt enkelt. Men 54an, hjälp, det är ett ställe för människor med konstiga preferenser. Eller nåt. Inte mitt klientel så att säga! Men kvällen var ju överlag väldigt trevlig och spännande!

Blåjeans



Ett par nya vänner

Oh..


Location of the day

Haft seminarie, check! Tränat första gången på tre veckor, check! Pluggat intensivt och koncentrerat, check! Klippt och slingat håret, check! Allt känns kalas, jag har vart tidseffektiv och hunnit med massa bra saker. Riktigt bra dag!

Skriver numera ifrån..



Den här lätta lilla manicken, en Lenovo Think Pad. Känns helt grymt att kunna bära omkring med den utan att förväxla den med en påse tegelstenar, toppen för plugget!

Crazy




Sysselsättning tisdag

Instead


Jag sitter och fotar mig själv i spegeln...I stället för..?

Det är något speciellt med att plugga, förutom att man aldrig är ledig. Det är att man alltid klassificerar allt annat man gör som "i stället för att plugga så gör jag..". Allt är i stället för. Jag pluggar inte, utan i stället sitter jag och fotar mig själv i spegeln. Jag sitter alltså inte bara och fotar mig själv i spegeln, utan jag gör det i stället för. Ett helvetesfenomen. Det ligger över en hela tiden, kravet att plugga. Det är lite trist, jag vill kanske bara göra en massa andra saker som inte är i stället för, utan som bara är. Känner ni igen er?

Poppar lite..


Shop til you drop baby!


Transparent blus ifrån Primimark

Transparent linne ifrån Dorthy Perkins, väst ifrån Color Color

Slappt sommalinne ifrån Top Shop

Mina nya favoritklackar ifrån Next

Diverse småsaker, mestadels Primark

Här är resultatet av förra helgens storstadsshopping! Bättre sent än aldrig va? Min största favorit är givetvis... KLACKARNA! Förvånad någon...?

Gårdagen och framtiden?


Papi, jag och Anton "rockade" loss

Det blev en brunch på Hard Rock igår med familjen, det bjöds på mini burgers, ceasarsallad, bagels, BBQ-ribs, bacon i typisk amerikansk stil! Efterättsbordet (ja visst) bestod av american pancakes och diverse kakor, jag körde på en halv pancake och en chokladmousse, moussen var toppen! Allt var rätt mastigt överlag, men helt okej ändå! Nästa gång jag äter brunch vill jag dock gå någonstans med en massa fräscha alternativ som smooties, frukt, grönsaker, färskpressade juicer, grovt bröd... Mmm...Så man känner sig ren och fräsch när man lämnar stället! Nu vet ni det!

Söndagsplaner


Hard Rock

Solen skiner, hälsan lyser med sin frånvaro, men jag är verkligen på bättringsvägar! Idag ska jag våga mig iväg till Hard Rock Café med familjen på brunch, har ju lyckats få i mig en smörgås till frukost - så det bådar gott! Har ju levt på flytande föda i ett par dagar nu, rätt trist faktiskt! Hoppas jag kan njuta lite av maten, men vad sjutton, det tror jag!

Sjukis

Igår började jag känna av en rejäl halsont, och såg absolut inte klok ut i halsen! Eftersom mina kompisar precis haft halsfluss så gissade jag på det med. Det stämde såklart. Dock trodde läkaren att jag hade körtelfeber, vilket jag redan haft en gång och var sjuk i sex veckor, så jag började tänka på hur sjutton jag skulle klara av studierna hemifrån i sex veckor framöver. Rena mardrömmen! Men som tur var hade jag "bara" halsfluss.
Imorgon är det finsittning på universitetet som alla sett fram emot i flera veckor, och den kommer jag missa! Det känns supertråkigt! Hallå lixom, sista grejen med fadderiet! Nej, det känns inte alls skoj!

Cuckoo!


Kvällen i ett urval av bilder, jag och Joanna på Cuckoo i lördags!

Just nu!


Har fått hem min nya PC som jag installerar, oh så härligt det känns!

L to the N


My lovley London

Sådär ja, bildkavalkad! Bilder från min och Joannas galna utekväll kommer kanske så småningom! Snart blir det sushi, och efter det är det föreläsning som gäller!

Heldag med fadderiet

Igår var jag på Cybertown med universitetet, alla faddrar hade styrt upp en heldag och kväll med lazedome och pubrunda. Hade inte alls tänkt haka på pubrundan, men efter mycket om och men så blev jag övertalad att följde med. Riktigt trevlig dag måste jag säga, det är en balndad kompott med människor men som tillsammans är sjukt härliga! Sammandattningen äf följande; Cybertown, Theodoras, McDonalds, Baltazar, Hellströms, Pet Sound, McDonalds, Scandic Malmen. Herre vad vi hann med!

Top notch


Gladast på Oxford Street

London var jättebra trots att det bara blev en blixtvisit för min del, dock så var majoriteten av mina vänner inte på topp under resan på grund av mycket fest och sjukdom. Det var såklart tråkigt, men jag hade min stöttepelare som fick stå ut med mig! Vi spenderade hur som helst lördagen, i samlad trupp, på Oxford Street med en massa shopping, på kvällen åt vi indiskt "hemma hos" Joanna (hennes förra hem) och drack vin och sen så stod såklart utgång på menyn. Jag och Joanna skakade rumpa och drack drinkar på Cuckoo Club som är helt grym, labyrintaktig som alla andra engelska klubbar, men oh så grym! Söndagen spenderades i min gamla galleria Westfield där jag hälsade på gamla jobbarkompisar (som för övrigt bad mig komma tillbaka i tjänst) och kikade i butiker! Alltid trevligt! Har hittat flera fina saker, ett par underbara klackar i synnerhet, men för övrigt lite accessoarer, en blus, ballerinas, handskar, linnen och så vidare! Visar sen i samband med en liten fotokavalkad!
Överlag var resan underbar, jag älskar livet i London och känner verkligen att det är en stad jag vill spendera mer tid i. Möjligen studier eller jobb? Jag längtar tillbaka helt enkelt! Känner redan för att börja planera nästa resa tillbaka, och skulle då gärna stanna en vecka och kunna ta det lugnt och göra allt man vill utan stress!
Nu lagar jag middag, hel kyckling och grönsaker i ugn med smak av timjan och vitlök. Det luktar gott!

London, great, yeah!

Hörrni, här är det toppen! Shopping, nya höga klackar, mysmiddag och fest igår, idag blir det Westfield och lit mer shopping (?)! Puss hej!

Oh, oh!



Nu är tentan avklarad och om ett halvt dygn är jag i London! Weeeeeei! Så peppad!

Packad!


Sådär ja, lördag till söndag var det ja!

Det är alltid lättare att välja flera, än att bara välja en. Därför gör jag så, även om det bara behövs en. Som vanligt samma, långa, krokiga och jobbiga väg till "den perfekta packningen". Helt otroligt att jag inte lär mig, och hela släkten driver med mig varje gång jag ska resa någonstans. Jag får alltid släpa mest, men fördelen är given - jag har flest alternativ och känner sällan att jag "inte har något att ha på mig". Även om det igårkväll var kaos på just den fronten. Men nu är väskan relativt packad med tre alternativa kvällsoutfits, och en halvdan shoppingoutfit, samt en reseoutfit. Jag är redo!
Nu vill jag bara ha tentan avklarad, sova, för att sen vakna upp och dra till Arlanda! Hoppas för guds skull (min egen skull i synnerhet) att planen går som de ska tills dess!
Gud vad jag tjatar, men jag har ju verkligen sett fram emot den här resan!

Nu har bägaren runnit över


Hej kompis!

Nu är jag sjuk, mår verkligen inte alls bra! Det kan inte vara sämre tajming, inte alls faktiskt! Hellre att jag hade varit sjuk förra helgen... Men den här helgen får jag bara inte vara sjuk! Jag ska ju plugga idag, men blir konstant avbruten av mina så kallade sjukdomssymptom. Ytterst jobbigt! Hur ska jag kunna sitta i en tentasal i tre timmar imorgon kväll? Ah, jag löser det! Har varit så duktig med pluggandet så att det känns helt okej att inte kunna plugga idag, även om det givetvis hade känts bättre om jag kunnat plugga. Men det finns ingenting jag kan göra.
London åker jag till om jag så ska dö på kuppen, men så allvarligt är det ju såklart inte! Det kommer bli bra, var så säkra. Vad gör ni idag, mina vänner, familj och andra läsare?
Igår klippte jag mig själv, och fasen så bra det blev! Jag är bäst, och hade jag inte sett ut som sju svåra år idag så hade jag visat er. Anledningen till att jag gjorde det själv är på grund av tidsbrist samt att jag inte under mitt tjugoåriga liv hittat en frisör jag gillar (eller, en i Visby).

I wish






Massa trevliga ställen jag vill till igen!

Jag vill äta frukost på Radisson Blu Portman Hotel, lunch vill jag ha på asiatiska buffén vid Westfield eller på Zebrano vid Carnaby Street, jag vill gå på afternoon tea på The Dorchester, vill äta middag på Supper club, Thai Square eller Mint Leaf, göra manikyr och pedikyr på Top Star Nails, jag vill dansa och dricka drinkar på Jealous, Cuckoo och Luxx, jag vill shoppa på Oxford Street, Piccadilly Street och i Westfield.
Det är så mycket jag vill göra, det finns så lite tid! Shopping och fest lär bli av i alla fall, men resten får vi spara tills en annan gång!

Drömmer mig bort


Så här lycklig var jag en vanlig dag på Talgarth Road i London!

Sådär, nu har jag precis avslutat en rätt intensiv pluggsession och gått igenom tre gamla tentor inför min egen tenta på fredag. Jag hoppas kunna gå därifrån med en bra magkänsla och känna mig nöjd, så att vistelsen i London blir tipptopp på den mentala fronten med. Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag läntar till London, och allt jag förknippar med den. Det är nog en av världens mest underbara städer, och den underbaraste av de städer jag själv besökt. Vädret är väl inte det absolut bästa alla gånger, men hey, hur kul är vädret i Sverige på en skala? När jag tänker på London så tänker jag mest på den grymma friheten jag upplevde där! Friheten att inte bo hemma, att kunna gå överallt och känna mig tillfreds, att kunna prata med folk till höger och vänster utan att det egentligen var något fel med det, friheten i att ha ett säkert jobb man trivdes med, grym shopping, sina bästa vänner runt hörnet, och stans bästa klubbar som gärna bjöd in oss. ALLT! Herregud vad jag saknar det! Men jag känner innombords att det inte var första och sista gången jag spenderade en längre tid i London, det kommer mer. Jag bara vet det.
Packlistan är klar, kort och koncis inför resan. Lördag till söndag kräver inte allt för mycket, men jag får nte heller göra misstaget att ta med för lite... HAHAHA, det har aldrig hänt...Men det ska aldrig heller behöva hända!
Mina tjejer åker imorgon, jag kommer på lördag! Jag önskar dem en supertrevlig vistelse, men de måste ha i åtanke att spara det bästa till sist, hihi!

PS. Att tillägga, det var exakt ett år sedan och en dag sedan jag och Linn satt på Arlanda med proppfulla väskor och med förväntningar upp till skyarna, på väg mot ett underbart London. DS.

Pluggmode!



Jag förbereder mig mentalt för att sätta mig med plugget. Hur? Jo, tittar på första avsnittet av Stylisterna! Själv är jag fortfarande förkyld och har ont i halsen, men det är inte mycket att göra åt den saken!

I'm thinking


No fear


Have no fear

Några tankar om mina planer...?

Beautiful


Det finns inte mycket som är vackrare än fjärilar, riktigt häftiga varelser! Det har jag kommit på nu i pluggpausen! De representerar så mycket, däribland frihet. Det är fint.

Dålig timing


Lite arg nu!

Jag börjar känna mig sjuk nu, har ont i halsen, är hängig och ont i ryggslutet. Det är alltid ett tecken på att jag är på gång att få feber. Det känns inte alls lovande.
Jag har min första tenta i Företagsvetenskap nu på fredag kväll, och har massor av plugg för att känna mig redo inför det! Dessutom är det ju London som gäller för hela slanten lördag och söndag! Jag måste bli frisk nu, men det är ju tur att det är måndag idag och jag har lite tid på mig! Håll tummarna för mig att det här inte riktigt bryter ut.

Torsdagscirkus!


Cirkus Smedjan

Torsdagskvällen i bilder, behöver jag säga att min utstyrsel var en succé? Självgod, jag?

Svårt att säga vad, lättare att säga att







Lite bilder ifrån helgen som varit

Nu är snart helgen över, jag är nu "lämnad" (pju) själv och hade förväntat mig en helt annan känsla. Saknad redan nu kanske, eller ett lyckorus, vad vet jag. Men det känns mest som en lättnad och ett avslutat kapitel. Det är trist att säga, men den här helgen blev motsatsen till vad jag förväntat mig. Konstigt är nog det som sätter ord på allt.
Tro nu inte att jag sitter med något typ av krossat hjärta, då är ni fel, fel, fel ute. Snarare är jag på det klara med något innan oklart. Och absolut inget fel med det! Sammanfattningsvis kan jag säga att problemet låg i 1) kommunikationen, 2) avsaknaden av uppskattning och komplimanger, 3) ett ytterst oklart syfte med vistelsen (så här i efterhand). Kort och gott - en semesterflirt ska man låta vara en semesterflirt. Någon som håller med mig?
Nästa lördag bär det av till London, och hela mitt hjärta längtar! Hoppas ni haft en bra helg, jag har haft en knäpp helg med knäppa upplevelser. Men något att sätta på meritlistan!

Vad ska man säga?


"Jag är direktör på Circus Scott och kommer direkt ifrån jobbet"

Superhärlig kväll igår, alla var på toppenhumör och läckert utklädda! Efter förfest, fest, mat, nubbe, dans och massa röj  så gick vi mot alla odds vidare! Natten slutade på Sturekompaniet. Om jag var populär? Skoja inte! Jag utgav mig för att jobba på circus på riktigt, och 18 av 20 köpte det! Grymt!

Cirkus på Universitetet!


Inspiration ifrån fotoalbumet

Cirkustemat på kvällens sittning kommer till viss del bestå av en favorit från second hand i USA! Men, inte nog med det, jag ska toppa det hela med lite extra allt och vara ballast, haha! Planerat, skissat, provat, spikat! i får se sen...!

Skridskor och kultur


Griller i Kungsan

I söndags, mot trötta odds, mötte jag upp Emma & Joanna för att åka skridskor i Kungsträdgården. Jag, skridskor?! Jag kan inte åka skridskor, och det sa jag till Emma, "Det är ytterst få saker jag inte kan, men skridskor, det kan jag ta mig fan inte". Men jag överlevde med lite ont i fötterna och utan att ramla eller skada någon annan! Woho! Efter det värmde vi oss med varm choklad i Gamla Stan för att sedan vara så pass kulturella att vi besökte Fotografiska och tittade på utställningarna "Lady Warhol" av Christopher Makos, och en av Sarah Moon. Spännande!

I stället för plugg...




Nyhet!

..Så har jag och pappsen tapetserat min fondvägg som innan var grå! Nu är den glittrigt snövitskunglig! Läckert! Nu är jag väl helt klar med rummet, bara min fönsterbräda som är på tork (svart lack även den). Nååå?

Du betalar taxin, tack den drar jag av..








Festligheter, tack Sandra för en toppenkväll!

Började lördaggen med att gymma med Linn, vilket resulterat i en galen träningsvärk! På kvällen så var det festligheter hemma hos Sandra som bor i världens ände! Jättetrevligt i alla fall! Hon bjöd på massor av god sushi, och en helt gudomligt god vit kladdkaka, Sandra jag måste få receptet! Sen bar det av till Ambassadör för lite festligheter! Mycket trevligt!

På freeeeedag!


Ciao bello! Sta bene? Si, sta molto bene grazie!

RSS 2.0