Trötter

Igår var en riktig toppenkväll, mat, vin och jordgubbar med tjejerna innan vi gav oss av till klubben Movida för en massa dans, drinkar och små hejdundrans party. Bjuder på ett bildregn ifrån kvällen.
Idag har varit en riktigt seg dag, en typisk dagen-efter-dag. Vi hade såklart vår "lyxfrukost" imorse bestående av bagels med creme chees och lax, sen har vi bara bara slappat. Middagen blev indisk take-away, får inte bli en vana!


Kommentarer
Postat av: tess

snyggingar!!!

2010-02-22 @ 10:00:12
URL: http://tessharkul.blogg.se/
Postat av: Regina

SÖTASÖTA DU! Jag är helt otroligt avis på er. Hur länge var detta planerat? Och hur går allt? Jag menar, vad betalar ni för lyan per månad och hur lätt är det att få jobb? Träffade din bror på preem för typ två dagar sen och förklarade hur sotis jag var, hihi.

Hoppas allt är bäst! Puss!

2010-02-22 @ 11:13:39
URL: http://reginastockholm.blogg.se/
Postat av: Sofia J

Hej Regina!

Jag hörde att du träffat Anton! Resan var väl egentligen ganska oplanerad, jag bestämde mig ungefär en månad innan jag flyttade. Det är ju jag och Linn, så vi har en fin lägenhet ihop, vilket känns bra! Nu när det är klart letar vi jobb för fullt, har ju vart här i 2 veckor nu. Så vi söker och hoppas, söker och hoppas. Än så länge inga svar! Puss

2010-02-22 @ 21:52:50
URL: http://sofiasstorstad.blogg.se/
Postat av: Regina

Helt sicko ju! :D Hoppas fan allt går bra! Stannar ni länge kan jag lova att ni får guida mig i storstan! Åååhhh vill också! :D

Puss! <3

2010-02-23 @ 00:30:28
URL: http://reginastockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0